Попълнете търсена ключова дума или фраза

Преминаващите през гара Искър влакове се движат със закъснение

https://blitz.bg/obshtestvo/stolitsa/preminavashchite-prez-gara-iskr-vlakove-se-dvizhat-ss-zaksnenie_news712062.html Blitz.bg София, България 29 Ноем. 2019, 11:12 162 прочита 0 коментара
От 05:10 ч. всички влакове, които преминават през гара Искър, се движат със закъснение. Причината за затрудненията в движението са свързани с възникнала повреда в захранването на контактната мрежа. От БДЖ е създадена организация за обслужване на композициите с дизелов локомотив. Два влака са отклонени през гара Столник.
 

От 08:48 ч. е възстановено движението на влаковете с електрически локомотиви в участъка на възникналата повреда и постепенно се нормализира преминаването на композициите.
 
Аварийни екипи на ДП „Национална компания железопътна инфраструктура” работят по отстраняването на повредата.
 
Клиентите на БДЖ могат да получат актуална информация за движението на влаковете от електронното табло на официалната страница на дружеството, което предоставя данни в реално време (https://live.bdz.bg/) или на националния информационен телефон 0700 10 200.
 
Националният железопътен превозвач се извинява на своите клиенти за създаденото им неудобство.
 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам