От 13 март цялата България е в извънредно положение с цел да се ограничи разпространението на коронавируса в България. Именно заради това се наложиха редица ограничения.

За да пътуваме между градовете трябва да се попълват декларации, с които да се преминат изградените КПП-та. Ограниченията засегнаха и работата на хотели, ресторанти, солариуми и какво ли още не.

Заради препоръките за социална изолация и дистанция редица хора останаха затворени по домовете си.

Но оказа се, че карантината изобщо не се понася добре на някои хора. Доказателство за това са две девойки от Студентски град в София.

Момичетата, за които не е ясно дали са студентки, решиха да "излязат" от домовете си и да се подготвят за идващото лято по доста екстравагантен начин.

"Студентски град се превръща с Слънчака", написа Анджела Николова, която качи фотоса във фейсбук групата "Забелязано в София".

От снимката й ясно се вижда как двете момичета са излезли през прозореца на апартамент, проснали са плажните си хавлии на покрива на сградата и събират слънчеви лъчи. Една от девойките е решила съвсем да се пренесе на морския бряг като дори се е разсъблякла в провокативен и доста изрязан червен бански. За разлика от нея другата девойка е доста сериозно облечена - с блуза с дълъг ръкав и панталони.

Интересно е, че точно по-сериозно облечената мадама явно е решила да сподели и по-близък план на "лятната почивка на покрива".

"Плаж през 2020" - хвали се тя в социалните мрежи.

Под снимките на двете мадами, качени във фейсбук, заваляха куп разнопосочни коментари.

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света