На нечовешки среднощен терор са подложени живелите на столичния квартал „Света Троица“. За това се оплака читателка на БЛИЦ, която живее в района.

„Това продължава вече няколко месеца. Положението става все по-нетърпимо, а поведението на група келеши минава всякакви граници.

И тази вечер да се събрали – крещят, викат, пият и надуват чалга. Някакъв рожден ден уж празнували, но това означавали, че ние не можем да спим, защото те се веселят на обществено място по това време“, каза столичанката.

Тя поясни пред БЛИЦ, че от месеци група младежи се събират в градинката около блок 332 в „Света Троица“.

„В междублоковото пространство има голяма градинка. Всяка вечер младежите се събират там. В това няма нищо лошо, но те не спират да крещят, да пият до малките часове на нощта и да слушат силна музика. Не може да се спи от тях“, поясни читателката ни.

Тя каза, че многократно са подавани сигнали в полицията и униформените са се отзовавали – призовавали са групичката да се разотиде, но след минути те отново се връщали.

„Ужасът става все по-голям. Съседите също са им отправяли куп забележки, но те се държат нагло и им се сопат.

От няколко седмици насам им събираме цигарите и бутилките алкохол, но те използват градинката около блока за тоалетна. Не можете да си представите как мирише на урина в апартаментите, които са на първите етажи“, поясни читателката ни.

„Всяка вечер до малките часове сме подложени на терор от група келеши. Не се търпи! Въпрос на време е нервите на някой съсед да не издържат и да се стигне до саморазправа“, каза още читателката ни.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света