Сериен изнасилвач – сириец се гаври с бившата си приятелка след като го пуснаха от затвора и е в изпитателен срок.

Както БЛИЦ писа гнусното посегателство 44-годишният Нубар Мохамед извършил в началото на седмицата в квартирата си в столичния кв. „Свобода“.

Жертвата му е жена на 49 години, която е с два избити зъба след зверския побой и множество охлузвания и хематоми по тялото от изнасилването.

Нубар и пет години по-възрастната му приятелка се разделили преди около месец. Той обаче ѝ дължал неголяма сума пари, която тя си искала. Средствата му дала,. За да си свърши някаква работа, станало ясно в хода на разследването, пише „Телеграф“.

Когато се уговорили да ѝ ги върне, тя отишла до квартирата му. Щом обаче влязла вътре, за да не се разправят на стълбите, сириецът веднага започнал да я кара да правят секс. Възрастната жена категорично отказала. Това вбесило серийният изнасилвач и започнал да я бие.

От прокуратурата издадоха, че при ударите са ѝ били отчупени парчета от два зъба. След като Нубар я омаломощил, зашочнал да се гаври с нея. Жената обаче подала сигнал в полицията и сириецът бил арестуван,

Оказало се, че 44-годишният Мохамед е в България от 10 години. Първоначално му бил отказан статут за убежище, но той чрез юридически врътки постоянно подавал заявление за оставане в страната. През това време обаче извършил две изнасилвания на жени и бил осъден за двете престъпления и един грабеж в магазин за хранителни стоки и алкохол на пет години.

Пуснали го обаче предсрочно през 2017 г. и в момента все още бил в изпитателен срок.