Нова брутална случка срещу спешен екип в столицата. Колоездач направи немислимото с линейка, отишла на адрес на софийския бул. "Княз Александър Дондуков".
Велосипедист нагло е спрял с колелото си до возилото на "Бърза помощ" и с помощта на нож е нарязал предните гуми на превозното средство, без да се интересува, че за него чака човек, чиито живот може да виси на косъм, сигнализира читател на БЛИЦ, станал свидетел на грозната случка.

Той обаче не знае какво се е случило с човека, чакащ медиците, и дали се е наложило да бъде транспортиран до лечебно заведение след първичния преглед на лекарите.

Това е поредно грозно деяние към спешен екип. БЛИЦ припомня, че в четвъртък друг велосипедист реши да нападне униформени. По думите на наш читател млад мъж е приближил с колелото си до органите на реда и е започнал да хвърля камъни по тях. След това е избягал, възползвайки се от ступора и шока на полицаите от деянието му.

Велосипедистите остро навлязоха в полезрението на гражданите и след инцидента с малката Теа, която бе отнесена от колоездач в столичен парк. Момиченцето бе влачено няколко метра пред шокирания поглед на майка си, а извършителят избяга. След като видя, че органите на реда са по петите му, виновникът реши да се предаде сам на полицаите, с надеждата да получи по-леко наказание за стореното.

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!