Сигнали за кошмарни задръствания навсякъде в София и особено в центъра тази сутрин постъпват в БЛИЦ през последните часове. 

По централни булеварди и улици като Дондуков, Раковски, Васил Левски и др. движението буквално е парализирано и колите пълзят със скоростта на дърта костенурка.

"За почти 1 час стигнах от кръстовището на булевардите Дондуков и Васил Левски до пазара на Ситняково", споделиха пред медията ни възмутени читатели. 

"40 минути ми отне да мина през телевизионната кула, трафикът е кошмарен, а закъснявам за работа", изрази недоволството си друг наш читател, попаднал в задръстване.

Най-вероятната причината за образувалата се огромна тапа от автомобили в района на телевизионната кула е меле между най-малко 3 автомобила.

Към момента няма данни за пострадали. На място има полиция. Изясняват се причините за инцидента. 

Заклещени в тапата шофьори коментират обаче, че вина за задръствания в подобни ситуации има и безумната организация на движението в столицата. Те дават пример с роящите се бус ленти, заради които колите се гъчкат в едно или две платна в безкрайни кервани, както и нерегулираните светофари по възловите кръстовища.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ