Шокираща изповед, за гнусни случки от преди три години, разказа 22-годишната Габриела от столичния квартал "Дружба". Пет години по-големият й брат Георги я е карал да се съблича, опипвал я е навсякъде, като това продължавало няколко месеца, пише Lupa.bg. 

Всичко било наред, докато бащата им бил жив. Той умира от инфаркт преди 9 години. Веднага след това баткото става "глава на семейството" и започва да се държи зверски с по-малката му сестра.

Момичето, тогава само на 13 години, още е съкрушено от смъртта на баща си, когато Георги не спира да я тормози по всякакъв начин. Той следи всяко излизане, види ли момче до сестра си откача, почва да й прави скандали.

Габриела не знае на кой да се оплаче, защото майка й смята, че батко й иска просто да я предпази. Гаврите започват, когато момичето става на 17 години.

Георги пребива един неин приятел, в който Габи е влюбена. "Ти ку*ва ли си бе, я се събличай", принуждава я брат й, веднага след като е набил гаджето й. От този ден нататък започва истински сексуален тормоз.

Извергът, кара сестра си да се съблича пред него, гали я навсякъде. Заплашва я, че ако каже на майка си, ще направи същото и с нея.

Това продължава, докато Габи си хваща приятел, който е много здрав и се занимава с фитнес. Брат й не сме да се разправя с него и постепенно тормозът над сестра му става само психически. 

Георги заминава да работи в Германия, така последните две години на младата жена са спокойни. Едва тогава тя се престрашава и казва на майка си за всички гаври над нея. 50-годишната жена е съкрушена, но моли дъщеря си всичко да остане в семейството. Майката е категорична, че не може да направи нищо, "щяло да стане по-лошо".

Габриела в момента е сама, без гадже, а брат й преди седмица казал, че се връща скоро в България. Тормозеното момиче е в страх, че всичко може да се повтори, дори да придобие по-тежки размери. Дори от Германия, Георги я следял и разпитвал свои приятел с кой излиза сестра му. Той не спирал в месинджър да се държи с нея така, все едно е на 14 години.

"Ако се върне и това продължи, ще подам жалби навсякъде", категорична е Габриела.  

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!