Под патронажа на зам.-кмета на Столична община Албена Атанасова днес се провежда благотворително тържество под мотото „Коледата e за всички”. Празникът събра деца и семейства с по-ниски доходи на територията на Столична община, по случай настъпващите коледни и новогодишни празници, за да зареди всички с приятни и незабравими емоции.
Целодневното тържество се провежда в залата на театър „Мим-Арт“, кв. „Стрелбище“, ул. „Йордан Йовков“ № 13 през целия ден на 15 декември. Според учебната заетост на децата, събитието е разделено на две групи – едната от 10:30 ч., а другата от 14:30 ч.

Децата са организирани в арт-ателиета, в които могат да изработят коледни играчки. Театър, хумор, песни и специални гости радват всички гости. Естествено, празникът не мина без най-очаквания гост – Дядо Коледа, който раздаде подаръци на децата.

За всяко семейство е осигурена и подкрепа във вид на хранителни продукти, с които ще могат да обогатят коледната си трапеза у дома. В инициативата се включиха дарители и доброволци.