Пътници в автобус 102 в София заснеха унизителна случка в градския транспорт. Чакащи на спирката бяха принудени да се катерят и правят най-различни акробатики, за да се качат в превозното средство.
 
Случката се разиграва пред мола на бул. „Черни връх“, а клипът е публикуван в интернет.
 
Шофьорът на автобуса спира така, че чакащите просто няма как да се качат. Те трябва или да се прекатерят през оградата или просто да изпуснат автобуса.
 


Мъже и жени на средна възраст с видимо усилие правят различни чупки, за да се качат в превозното средство. Някои от тях дори имат нужда от помощ.
 
„Там няма спирка, хора... След ремонта спирката е зад оградата, точно пред входа на мола. Шофьорът не си е пил гинкобилобата. Там, където е спрял, няма как да не се прескача“, отбелязва коментираща във Фейсбук.
 


„Малко гимнастика, какво толкова“, остроумничат някои.
 
„Малко гЕмнастика, да, но много възрастни хора не можаха да се качат и останаха да чакат следващият автобус след около петнайсет минути на температури над 28 градуса“, изтъква мъж.
 
„Еха, каква гимнастика би било да прехвърлиш бебешка количка! А пък бабите, които едва ходят, прегънати на две, сигурно ще се мушнат от долу!“, добавя жена.