"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 3 юли, съобщиха от дружеството.
В понеделник във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Черни връх“ , кв. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в на бул. „Черни връх“ от №6 до №14.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Черни връх“ №12. В понеделник във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Панайот Пипков“, кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Вера Недкова“, ул. „Наум“, ул. „Панайот Пипков“, ул. „Ябълкова градина“, ул. „Свети Горазд“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Наум“ ъгъла с ул. „Горски синчец“. В понеделник във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Рожен“, кв. „Илиянци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Рожен“ от ул. „Жасмин“ до ул. „Братия“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:бул. „Рожен“ на площада пред кметството.