Младежкият театър "Николай Бинев" в София и Центърът за градска мобилност стартират съвместна инициатива под надслов "Спирка Младежки театър".

Кампанията "Спирка Младежки театър" дава възможност на всички пътници, притежаващи редовни карти за градски транспорт за срок от 12, 6 и 3 месеца, както и на пътуващите с пенсионерски, ученически и студентски карти, да ползват 50% отстъпка от цената на билетите за всички представления от репертоара на театъра.

 

Снимка 354998

Източник: Младежки театър "Николай Бинев"

 

За целта хората трябва да си вземат специален талон с логото на кампанията от пунктовете за продажба на превозни документи на ЦГМ. С този талон на касата на театъра се удостоверява, че картата е в срок, за да се получи намалението за театралния билет.

Намалението важи за всички постановки от репертоара на театъра (без гостуващи) до края на годината.

Целта на инициативата е ходенето на театър да стане по достъпно за всички почитатели на това изкуство.

Началото на кампанията "Спирка Младежки театър" ще бъде поставено утре, 8 май, от 10.30 до 11.15 часа на спирката на трамваи номера 20 и 22 - срещу Младежки театър.

Там актьори от театъра ще раздават на пътниците флаери, информиращи за същността на кампанията, както и автографи.

В това първо събитие от кампанията ще се включат актьорите Никoлай Луканов, Юлиян Петров, Рая Пеева, Николай Желев, Ахмед Юмер и други.

 

Снимка 354999