На 6 април жителите на Младост в София ще имат възможността да преоткрият едно удоволствие. Ще станат център на събитие, в което светът на технологиите и градската среда взаимно се променят, за да се срещат не къде да е, а в напълно обновения магазин ЗОРА в София, на бул. Андрей Сахаров 20 .

Иновативният дизайн, характерен за обектите на ЗОРА, е разгърнат на два етажа, които са достатъчни посетителите да открият всичко необходимо – целия спектър от уреди за дома и семейството, предлагани от световни производители.

Но ЗОРА желае не просто да осигурява достъп до технологиите, но и да предлага пълноценни изживявания, в които желанията на клиентите са основна движеща сила. Ето защо на 6 април, в 10:00 ч. ще открие официално магазин ЗОРА Младост с подобаващо събитие, на което хората ще имат удоволствието, подобно на ЗОРА, да обновят външния си вид, но и буквално да „се събудят“ за нов живот. Пред магазина ще бъдат изградени специално за случая кафе и beauty зони, в които посетителите ще бъдат посрещнати с чаша ароматно кафе, приготвено майсторски от кафемашините на Krups, а след това ще могат да променят прическата си с професионалната помощ на уредите за красота на Philips. Разбира се, за да бъде удоволствието пълно, специални ценови предложения и отстъпки, валидни от 6 до 10 април, очакват всички гости. Повече информация любители на техниката могат да намерят в брошурата на ЗОРА, посветена на откриването.

Пуснете и вие удоволствието от обновлението в живота си - заповядайте на откриването на изцяло реновирания магазин  ЗОРА в София,  Младост 1, на бул. Андрей Сахаров 20, на 6 април, в 10:00 ч.