Истинска трагедия разтърси врачани. 30-годишният Калин Никодимов, който беше в неизвестност от 17 януари, е открит мъртъв. Информацията беше потвърдена неофициално от полицията, съобщава BulNews.bg.
Мадият мъж излязъл от дома си без документи и мобилен телефон, като е казал на майка си, че ще отсъства 2-3 дни. Още същият ден обаче неговите приятели се усъмнили в тази версия, тъй като той нямал друго обкръжение, в момента, нямал приятелка и просто не е имало с кого друг да пътува. След като не се появил няколко дни, баща му е подал сигнал в полицията и младежът е обявен за национално издирване.

Близо месец приятелите и близките на Калин обикаляли различни райони около Враца, но от него нямало и следа. В полицията била получена информация, че мъж, отговарящ на неговото описание, бил забелязан да прескача мантинела на Оряховското шосе след изхода от Враца и да тръгва към близката гора.

В събота привечер тялото е намерено от случаен минувач, който разхождал кучето си в района. Калин бил обесен на дърво срещу ученическото градче, а трупът бил вкочанен и се предполага, че е мъртъв от доста време. Най-вероятно младият мъж е посегнал на живота си още веднага след изчезването си.

Причината за фаталното решение на Калин най-вероятно е здравословна, тъй като имал проблеми с очите. Малко преди да изчезне бил на лекар, където чул страшната диагноза, че може да ослепее.

Погребението на Калин Никодимов ще бъде утре от 14.30 на Старите гробища във Враца.