Шофьор на 18 г. зад волана на “Пежо 308” катастрофира в събота към 9,30 часа по пътя Шумен-Смядово, малко преди разклона за село Кълново. Водачът загубил контрол над автомобила, в който пътували петима души, а четирима от тях били непълнолетни, пише "Труд".

След поднасяне се ударил в крайпътната мантинела вляво, след което се върнал вдясно на пътя по посоката на движението си. Един от пострадалите бил откаран в МБАЛ- Шумен от полицейски служител, който не бил работа, но минавал с личния си автомобил през района на произшествието. Останалите, с изключение на невредимия 18-годишен водач В.И., са откарани за преглед в болничното заведение от екипи на Спешна помощи по обяд още се преглеждаха.

Няма информация за сериозно пострадали. Водачът е тестван за алкохол, пробата му е отрицателна. Работата по изясняване на причините, довели до инцидента продължава. Мястото на произшествието се регулира от полицейски екипи. Молим водачите да минават през участъка с повишено внимание. Отново апелираме да шофирате разумно и със съобразена скорост, призовават от ОДМВР-Шумен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!