Неуспешен опит за атентат бил извършен късно в сряда срещу един от свидетелите по делото срещу Маргините – Бисер Илиев. Това съобщиха двама независими един от друг източници, пише столичен всекидневник.
Илиев станал мишена, минути преди да се прибере в апартамента си в столичния кв. “Люлин”. По него открили стрелба от бавно движещ се автомобил. Бисер и неговият бодигард светкавично залегнали на земята. Бързата им реакция ги спасила от куршумите. Колата, от която е стреляно, се отдалечила с бясна скорост.

Самият Илиев потвърждава, че има такова нещо, но не иска да говори по този въпрос. Подал съм жалба в полицията, казва той.
Името на Илиев изплува от показанията на Велин Добрев във връзка с разследването срещу Маргините. Добрев разказал пред полицаи за свои близки познати, които според него имали отношение към знакови престъпления. Ставало въпрос за Димитър Вучев-Демби, Бисер Илиев- Били Лъжеца ( с когото лежали в затвора) и Стефан Рангелов (който също като него от 11 години е подсъдим за убийството на Валентин Алексиев-Лисицата).
Показанията им, част от които излязоха в пресата, повече приличат на откъс от черна комедия, отколкото за сериозен план за поръчкови убийства, коментираха наблюдатели на делото срещу Маргините.

В момента Илиев, Стефан Рангелов, Иво Карагеоргиев, Веселин Тошев и Маргините са обвинени в подготовката на убийствата на Иван Тодоров-Доктора, Никола Дамянов и Любен Гоцев. Първите двама вече са покойници. /БЛИЦ