38-годишният служител на EVN, който почина внезапно около 10.00 часа днес, се почувствал зле, слязъл от служебния автомобил и се свлякъл зад него. „Дойде откъм ДСК, в който район бил изпратен по работа. Устните му, кожата на лицето и ръцете бяха посинели, което е симптом за сърдечен инфаркт“, поясниха пред 24rodopi.com кърджалийци, които в първите минути на трагедията били до бившите Хали в центъра на Кърджали.
Починалият 38-годишен мъж е от ардинското село Жълтуша. Не се е оплаквал от здравословни проблеми. „Висок, слаб човек. Пиеше малко, най-много до две чаши алкохол. Не пушеше. Имаше нещо, което го терзаеше от години. Не го коментираше пред семейството си, но споделяше болката си пред нас. Беше платил огромна сума за нов апартамент в Ардино, но 
 

 
строителят се оказал измамник. Росен често казваше, че е изгорял с 45 000 лева. Смъртта му трябва да тежи на съвестта на този строител“, коментираха пред 24rodopi.com приятели на внезапно починалия родопчанин.


 
Екип на Центъра на спешна медицинска помощ пристигнал с линейка на мястото на инцидента – кръстовището на улиците „Клокотница“ и „Републиканска“, но медиците само констатирали смъртта му.
 
На място бяха извършени следствени действия. Аутопсия ще установи причината за смъртта.