Спаска Толева от град Сандански е победителката в томболата „Играй и спечели Jaguar E-Pace 4х4”. Дамата е на 48 години, начален педагог.

Спаска участва и печели автомобила благодарение на баща си, който от самото начало е мечтаел да я направи победител в играта на Техномаркет. „Отне ни 4 дни да преосмислим новината и повярваме на казаното! Изключително сме благодарни за този подарък! “ - разказват Спаска и баща й Иван Толев.

Награждаването се състоя по време на специално събитие на територията на най-големия магазин за черна и бяла техника по площ в България – Техномаркет в София на бул. „Цариградско шосе“ 92. Автобомилът връчиха Анна Модева, главен юрисконсулт на Техномаркет и Волен Чинков, бранд мениджър Jaguar в Мото Пфое. Jaguar E-Pace 4х4 е с рекорд от Гинес.Съчетава в себе си луксозен дизайн и функционалност, 4-цилиндров турбодизелов двигател и развива максимална скорост до 205км/ч.

Големият победител бе изтеглен сред над 55 000 участници в 46-те магазина на Техномаркет в цялата страна. Първоначално обявеният за печеливш по време на тегленето, бе отсранен поради неспазване правилата на томболата.

Най-голямата верига магазини в България за черна и бяла техника Техномаркет, проведе томболата от 15 октомври до 31 декември 2019 г. Право да вземат участие имаха всички дееспособни физически лица, навършили 18г., с местоживеене в България.
Правила на томболата

Всеки Участник можеше да получи 1 бр. регистрационен талон в деня на посещение в търговски обект от веригата Техномаркет.

Всеки Участник имаше право да регистрира получен талон в сайта на Организатора само веднъж дневно, а за целия период на ТОМБОЛАТА имаше право да се регистрира неограничено, в зависимост от броя на получените талони, съответно може да участва в ТОМБОЛАТА с повече от един талон.

За да участва в ТОМБОЛАТА, Участникът следваше да е изпълнил кумулативно всички изисквания:

1. Да е посетил търговски обект на Организатора, където да е получил талон за участие;
2. Да е подал частта с уникалния номер в кутиите за ТОМБОЛАТА, находящи се в търговските обекти на Организатора;
3. Да е извършил успешна регистрация в регистрационната форма на интернет сайта на Организатора www.technomarket.bg/jaguar.

Извършването на само едно/някое от посочените действия НЕ предоставяше възможност за участие в ТОМБОЛАТА.