Върви слух, че шефът на Левски получил микроинфаркт, от Правителствена болница не потвърждават, но и не отричат, от "Герена" твърдят, че това е лъжа.
Собственикът на Левски Тодор Батков бе приет спешно в болница, предаде Спорт1. Според информация на медията става дума за микроинфаркт. Пред БЛИЦ директорът на Правителствена болница д-р Любомир Спасов не потвърди, но и не отрече новината, че Батков е бил в болницата и не пожела да коментира случая. От пресслужбата на Левски пък категорично заявиха, че това е лъжа.
След двата провала в евротурнирите тази година - отпадането от БАТЕ Борисов от Шампионската лига и напускането на втория по важност клубен турнир в Европа след загубата у дома от Жилина, напрежението в Левски достигна връхната си точка. Футболистите започнаха да се жалват от ръководството и треньорите, наставникът Емил Велев пък си измива ръцете с играчите, феновете са недоволни от Батков и искат оставката му, което наля допълнително масло в огъня.
След тези катаклизми състоянието на адвокат Батков се било влошило и той бил принуден да потърси услугите на специализирани медици, а в последствие е приет в болница, като тази информация продължава да се крие и да не се разгласява./БЛИЦ