Кървава катастрофа с труп се е разиграла вчера във видинското село Покрайна, съобщава "Конкурент".

Към 19.30 часа в оградата срещу местното училище се е забил "Форд", управляван от местния жител Ромео. Шофьорът е загубил контрол над возилото и връхлетял върху оградата на учебното заведение. По чудо на пейката, в която се е забил автомобила, не е имало хора.

Според едни местни жители, водачът е бил пиян. Други казват, че му е прилошало и затова е загубил контрола над возилото.

Очевидци на инцидента потвърдиха, че при удара шофьорът, който е работник на строителна фирма, е загинал. Лекар, пристигнал с линейката, потвърдил смъртта на водача.

Заради загубата на приятел при инцидента, в една от най-четените групи от социалните мрежи във Видин почерня от жалейки.

Местните казват, че 48-годишният Ромео се готвел за сватба след 10-ина дни, което превръща трагедията в още по-голяма.

От полицията във Видин допълниха с подробности новината.

48-годишен жител на Покрайна е загинал при катастрофа в селото. Сигналът за тежкото пътнотранспортно произшествие е получен на тел.112, вчера, в 18.11 часа. При огледа на местопроизшествието разследващите установили, че лек автомобил „Форд Фокус“ с видинска регистрация при движение по ул.“Първа“ - от кръстовището за Гомотарци към центъра на Покрайна, напуснал пътното платно в ляво, качил се е на тротоара и се е блъснал в ограда.

48-годишният шофьор (правоспособен водач с 26 години стаж) е загинал на място.

Тялото е транспортирано за аутопсия в МБАЛ-Видин.

По случая е образувано досъдебно производство, работата на разследващия екип продължава.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!