Тази вечер в „Стани богат” мениджърът Веселин Тунчев от Варна ще отвори въпрос за 50 000 лева. Питането „Какво правят с дървените пръчки състезателите в Световния шампионат по Пухопръчки? – рисуват с тях, хвърлят ги в река, изработват лъкове или изплитат кошници” накара Веселин да се откаже.
Той си тръгна със сумата от 20 000 лв., като успя извън играта да маркира верния отговор. В сряда, 21 януари, пред 50-те хиляди лева се ще се изправи и Асен Дойчинов. Митническият инспектор от Калотина ще рискува голямата сума, устремен към 200 000 лева. В четвъртък адвокатът Петко Петков от София ще достигне до деветия въпрос в играта, но дали ще си тръгне с 20 000 лева, ще стане ясно в предаването на 22 януари от 20:00 часа по Нова ТВ.
В рамките на първата седмица от новия сезон на телевизионната игра „Стани богат” бяха раздадени награди на обща стойност 31 000 лева. Стоян Шишков от Пловдив достигна в петък въпрос за 20 000 лева. Бившият учител по български език и литература се дисквалифицира на деветото питане и си тръгна с 5 000 лева. Въпросът, който го затрудни беше: „Каква продукция е произвеждала фабриката „Капрони Български” в град Казанлък?”. /БЛИЦ