Нова любовна сага разтърси НДСВ, разкриват запознати с вътрешните игри в жълтата партия. Шефът на парламентарната група Пламен Моллов се поддаде на чара на председателката на Националния борд по туризъм Полина Карастоянова, твърдят пред "168 часа" от царската партия.
И двамата видни представители на пловдивските царисти имат законни бракове. Съпругата на Моллов - Петя, е маркетингов директор на "Винпром Асеновград", мъжът на Поли Карастоянова - Аспарух, е бивш търговски представител в Кувейт.
Влюбените, които се срещат в малък частен хотел, скрит сред кооперациите на "Лозенец", успяха за кратко да си навлекат гнева както на туристическия бранш, така и на жълтите активисти и депутати, но не поради морални причини. Целеустремеността на Карастоянова за кариера в туризма и опитите на Моллов да я лансира за шеф на Агенцията по туризъм доведоха до открит конфликт както със сегашния председател на агенцията Анелия Крушкова, така и с бизнесмени и министри. Напоследък  жълтият шеф закъснява или не се явява на важни партийни сбирки, което поражда допълнително напрежение в и без това усложнената коалиционна ситуация, обясняват от НДСВ.
Обвързаните със законните си половинки влюбени старателно крият своя роман. Тайните срещи на Моллов и Карастоянова не са много чести, но за сметка на това са изиграни като в стар детективски филм. Те идват и си тръгват от хотела поотделно, обвити в тайнственост.
В определен ден от седмицата бизнес дамата бърза да отхвърли няколко задачи, съпроводени от серия нарушения на правилника за движение. Карастоянова сама кара мощния си черен мерцедес, но това не й пречи изобщо - минава на няколко червени светофара, пише sms съобщения и не се съобразява много с останалите водачи. След като е приключила с кратката интензивна обиколка на столичния център, Полина се отправя към мястото на срещата. Нетърпелива да пристигне колкото се може по-бързо, тя кара, без да се притеснява за ограниченията на скоростта. Отново преминава червени светофари и прави нарушения,  в резултат на което подранява за срещата в хотела.
За да запълни времето, русокосата хубавица се отправя към близкия магазин за хляб, кроасани и вино. Полина Карастоянова знае точно какво иска - купува няколко хлебчета в два отделни хартиени плика, след което с бързи стъпки се отправя обратно към малкия хотел.
След 20 тягосни минути пред него спира сребрист парламентарен мерцедес. От него слиза Пламен Моллов. Царският депутат отпраща шофьора и влиза...
Час и половина по-късно Пламен и Поли излизат, без да показват излишна близост. Всеки носи по едно пликче от пекарната. Двамата прекарват последните минути от срещата си под светлината на уличната лампа. Разговарят, а лицата им почти се опират едно в друго. Накрая депутатът нежно целува любимата си и с бързи крачки потъва в тъмнината, размахвайки купените от нея хлебчета. Карастоянова се качва на черната си лимузина, прави поредното нарушение и поема към семейната къща на "Беловодски път" в Бояна.

Царските активисти са рекордьори по разводи. През последните две години едни от най-видните фигури в жълтата партия се разделиха с дългогодишните си половинки и официално афишираха връзките си със свои колежки.
Най-атрактивната нова двойка са прясно бракувалите се Соломон Паси и Гергана Грънчарова. През 2007 г. бившият външен министър се разведе след дългогодишен брак с Бинка Пеева.
Друг бивш царски министър - Николай Свинаров, също се изнесе от фамилната къща, която обитаваше с жена си Росица, и заживя с по-млада изгора, министерската чиновничка Деница, която отскоро е негова законна половинка.
Слухове за развод се разнесоха и за просветния министър Даниел Вълчев, който отдавна поддържа близки отношения с колежката си Милена Паунова. Той се бил разделил със съпругата си Анелия, от която има две дъщери, но не е обявил дали ще се венчае повторно.
/БЛИЦ