Обвиненият в 18 тежки престъпления Васил Божков се изложи жестоко, след като пусна платформа във фейсбук, с която ще набира министри и депутати за новия си проект "Българско лято", пише "Монитор".

Хазартният бос, който се укрива в Дубай и не издумва и думичка за откраднатите 700 млн.лв. от хазната, пусна клип, в който обяснява, че нямало какво да вземе от политиката, а можел само да даде. Той промотира и платформата, в която всеки можел да предлага идеи и да се записва за министър.

Незабавно потребителите го взеха на подбив и започнаха да съставят списъци кой на кое министерство иска да е шеф и с какво образование е.

"Ще ви подкрепя, ако си бутнете един квадратен километър незаконен строеж парк Витоша", "Божков, кога сина, снаха ти и внуците ти ще започнат да се движат без охрана? Овце сме, но двойните ти стандарти са смешни!

Надявам се да ги видя на протестите, че ми писна от първенюта, които се изживяват като диригенти! Очаквам снимка как снаха ти е на първа линия на барикадите!", бяха само част от коментарите.