Ръководството на ЦСКА смята да покани бившия собственик на отбора Васил Божков да стане съперник на Борислав Михайлов на конгреса на БФС през януари. В Борисовата градина вече правели совалки по въпроса, но бизнесменът се колебаел, защото нямал толкова време, та да се занимава с футболни дела. За този обсъждан и друг път вариант пише "24 часа".

Най-богатият българин щял да изчака официалното издигане и след това да му мисли. От офиса му вчера обяснили, че ще го помолят да коментира, след като му бъде зададен писмен въпрос.
Опозицията на Михайлов отдавна търси лице, но повечето от споменаваните категорично отказвали да се занимават с избори, припомня изданието. Наско Сираков и Христо Стоичков били категорични, че няма да излязат срещу бившия си съотборник в националния отбор.
При положение, че и Божков се откаже, може да се търси вариант и някой от спортните депутати да бъде предложен - Стефан Софиянски или Васил Иванов-Лучано. Софиянски вече веднъж бе претендент за поста, но бе смазан от Иван Славков-Батето на извънреден конгрес.
ЦСКA обаче твърдо е в изолация за смяната на Борислав Михайлов, коментират в спортните среди. Повечето от клубните президенти били недоволни само от членовете на изпълкома.
Решение за датата на конгреса се очаква този четвъртък. Вероятно сберката ще е в средата на януари. /БЛИЦ