Черепът има за цел да дестабилизира държавата. Целта му е да му се размине. Каквото и да стане, обаче, никой няма да му прости убийствата, изнасилванията и побоите. Той е поръчител, няма сърце да извърши тези неща, но е достатъчно подъл, че да те поръча.

Бая иманяри, буквално, дадоха фира, а той много често контактуваше с тях покрай т. нар. колекция. 


Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 собственикът на efbet Цветомир Найденов. 

Той потвърждава твърденията си, че Манол Велев и Йордан Динов са сред хората, поръчани от него. 

"Казал съм го в специализираната прокуратура, всичко по това разследване за покушенията срещу тях. Призовавам всички хора да не се плашат от Черепа, защото не е толкова страшен, вътрешно си е страхлив. 

Имаше един стар комарджия, Данчо Катъра от "Надежда" като му заби един, ей това лице Черепа щеше да умре от страх. Преди 10-ти ноември той беше измамник. Та като му я припомних тази случка в неговия офис, болният мозък каза - този жив ли е, трябва да пратя да го пребият. Извратеняк", коментира още Цветомир Найденов.

Той внася още светлина върху оргиите, устройвани в офисите на Васил Божков:

"Толкова е бил извратен, че всеки ден е бил свързан с различни жени, единият от дните от седмицата е бил предназначен само за мъже. Като влезеш в офиса, веднага вляво, там му била спалнята с баня и тоалетна. Правел оргии с мъже само. А в петък - ден за извращения, т. нар. "великденско парти".

Малолетни момичета и т. н. Човекът се оказа ужасно извратен. "Денят на петлетата" е, когато са мъжете. Оргии с мъже и Васил Божков. Момичетата ги виждат къде влизат в спалнята. Единият от героите е Джони, някакъв циганин."

Цветомир Найденов внесе светлина и около обвързаностите на Черепа и bTV, която и премиерът Бойко Борисов нарече днес Божков TV.

"Черепа има нахалството да ни занимава по Божков TV всяка сутрин. 

Като ни заплаши, че ще ни убива, му казваме - ще вдигнем шум в медиите и няма да може да го направиш така, както си убил Манол Велев и Йордан Динов. Пита - кои медии, казвам - bTV.

И той вика - ти луд ли си, изпълнителният директор Флориан Скала ми е личен приятел. 

Той си е традиционалист, гледа да прищипе изпълнителните директори и да си прокарва интересите. Може да го е взимал шефа на bTV на партита, в офиса, по чужбина."

Цветомир Найденов хвърля светлина и около още далавери на Васил Божков:

"За наземния хазарт той плащаше, все едно е онлайн, но това е некоректно. 

Просто лъжеше, че е онлайн, а той имаше казина. 

Ние бяхме подали сигнали за 500 милиона, но не бяхме смятали лихви, дори да сме сбъркали със 100 милиона... по принцип ние не можехме да сметнем това, защото той си криеше отчетите, нямаше ги дори в Търговския регистър, това е единственото лице със замазани отчети. 

На 12 юни ни поиска да му прехвърлим 51% от нашия си бизнес, не е дал една стотинка за това, не е направил грам усилие. Беше ни съдружник с около 10-на процента, искаше целия ни хазарт. Сега всичко сме върнали, лицензи, не искам да имам нищо общо с него. Сега като научавам, любовници, като взе лиценза, той остана без пари и тогава е решил да посегне и на нашето."

Ето какво разкри още бизнесменът:

"Лилана беше на издръжка на Черепа в Лондон дълги години. Тя учеше там. Другата любовница - Елена Динева, Черепа й беше накупил имоти по Франция за 20-на милиона евра. Щях да му ги припомня тези неща, ако Сашо Диков беше казал, че Лилана му е някакъв род племеница. Нали си коректен, нали си етичен, кажи, че имаш интерес. 

Плаща протести, на 100% съм сигурен. Организира групи да събират дискредиционни материали срещу прокурори и полицаи, които работят по неговото дело, срещу г-н Борисов, срещу Влади Горанов, такива неща. Така работи той. Ето при нас ни организира помиярска медийна атака. Прочетох за себе си такива неща, че ни бяха верни само имената вътре."

Цветомир Найденов признава, че и сега се страхува за живота си:

"Той е заобиколен от поне 20 ченгета. Притеснявам се за живота си. Той може да ме поръча със завидна лекота, да ме поръча, за него е детска игра. Защото Манол Велев и Йордан Динов нямаха тази привилегия да говорят пред медиите. Затова сега го правя, за да се знае, че ако ми се случи нещо, това е той. 

Надявам се да бъде докаран и да бъде осъден на доживот. За тези изнасилвания, убийства и побои, колко хора е пратил да бъдат пребити. През годините съм чувал, но като ни заплаши вече нас, срещнахме се с хора, намерихме доказателства, събирахме материали, записвахме го и предадохме нещата в прокуратурата."