Никога не съм знаел, ако е имало такива неща, но по принцип Васил вярна дума не казва, затова може да лъже и сега за тези чести контакти. Аз в моя си бизнес съм си ръководил компаниите, за които съм отговарял. Това заяви Цветомир Найденов в ефира на Нова телевизия по повод твърденията на Божков, че се е срещал с финансовия министър Владислав Горанов и премиера Борисов.

"Да прати малко фурми. Нищо не чакам от него, разделили сме си бизнеса, който сме имали заедно. Върнали сме си лицензите в 9 от фирмите, но това е много малко. Не искам е да имаме нищо общо с криминален престъпник", посочи Найденов.

"Ние сме имали съвместни отношения в една игрална фирма - Еврофутбол и още 9 игрални зали. Нашето семейство има бизнес в други игрални зали, цветарски магазини и т.н., в които той не участва. Когато ни заплаши с убийство, ние бяхме в шок и единственият начин, който решихме, е да спазваме истината какво сме чули и от юли до декември да събираме доказателства, които да извадим в обществото", посочи още Найденов.

"Записите са на брат ми на телефона. По принцип и Божков записва разговори. Той ходи винаги с 2 телефона, единият е на записвачка. Васил Божков е голям лъжец и манипулатор. С лекота може да ни заблуди", коментира още той.

""С Божков никога не сме приятели, не сме излизали заедно по заведения, не ме е интересувало какво прави. Другото нещо, който е един мит, е че той ни е бил създал. Към момента, в който станахме съдружници, фирмата ми вече действаше от 3 години. Той ни е рекетирал още 2016, за да му прехвърлим 60% от онлайна. Найденов не е подал сигнал тогава, защото е бил на мнение, че органите на реда няма да вземат мерки.


"За него да поръча човек е все още ние с вас да си поръчаме пица. Събрахме доказателства, предали сме ги в прокуратурата - манол велев Йордан Динев, футболните съдии. Кой преби вашия колега Слави Ангелов?
 

Според него Васил Божков отговаря напълно на описанието на главния прокурор Иван Гешев за поръчителя на пребития разследващ журналист Слави Ангелов. Той обаче нямал доказателства срещу бившия си съдружник.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!