Ангелинка, вдовицата на покойния наркобос Константин Димитров, най-вероятно до няколко месеца ще напусне България и ще се установи за постоянно в Лондон, разкрили познати на почернената дама пред "Уикенд".
Преди месец жената на самоковеца получи разрешение да напуска България, след като тригодишната съдебна сага приключи с осъдителна присъда. След като Ангелинка се раздели с два от апартаментите в София, запорирани от комисията "Кушлев", властите са станали по-снизходителни към родената в Самоков бивша манекенка и са уважили молбата й да пътува в чужбина. Вдовицата на Косьо Самоковеца се е възползвала веднага от падналата забрана и е прекарала уикенд с детето и приятеля си в Солун.
Според осведомени Ангелинка планирала бърза сватба, веднага щом се установи за постоянно зад граница. Тя все още се колебаела за Лондон, където притежава апартамент и отдава под наем два офиса. Преди няколко месеца продала едно от жилищата си в английската столица на български купувач, за който има подозрения, че е дупничанинът Пламен Галев. Официално обаче купувачът на имота се води офшорна фирма, регистрирана в Панама. /БЛИЦ