Вдовицата на Константин Димитров-Самоковеца - Ангелина, има гадже. Той се казва Иван и притежава верига магазини. Двамата влюбени живеят в София, съобщава в. "Нощен труд".
Миналата година хората в Самоков говореха, че хубавата Ангелина живее във вилата "Замъка" в Боровец и рядко отскача със синчето си до родителите си в Самоков. Баща й Недялко и брат й действително произвеждат картофи от много години. Продукцията превозват със собствен камион Шкода.
Ангелина откупи през 2007 г. 4 дка наследствен имот от баща си и чичо си на края на Самоков, но в регулацията на града. Оттогава не е правила нищо със земята, казаха пред изданието местни хора.

Вилата "Замъка" е безлюдна и само едно дръгливо куче се навърта наоколо. Сградата прилича на средновековна кула, по чиито стени има герб с буквата К в средата. До нея е първата вила на Самоковеца, която продал на Иван Тодоров-Доктора. "Всяка вечер Доктора се прибираше от София в нея и всъщност живееше там", твърдят запознати.
Константин Димитров бе убит на 6 декември 2003 г. в центъра на Амстердам, Холандия. Местната полиция залови извършителя и след няколко месеца той бе осъден на 15 г. затвор. Поръчителите обаче не бяха разкрити. Нашето следствие също образува дело за убийството, но то приключи безславно.
Под носа на властта оправната вдовица успя да продаде новопостроения хотел Константин палас в центъра на Боровец, тъй като прокурорът по делото срещу нея за пране на пари пропуснал да наложи запор върху сградата. Тя вече е на Инвестбанк, но хотелът не работи.
Софийската окръжна прокуратура внесе в съда миналата седмица обвинителен акт срещу Ангелина за контрабанда и пране на пари. Предстои да видим дали ще издържат обвиненията в съда, пише още изданието. /БЛИЦ