Десислава - последната съпруга на актьора Веселин Ранков, се е изнесла от дома им в столичния квартал "Хаджи Димитър" преди седмица. Взела със себе си и двете им деца, разказали пред "Уикенд" негови колеги от театралната академия.
49-годишният актьор, който има три брака и четири деца, съжителствал от 13 години с майката на най-малките си двама наследници. Мълвата, че е изоставен от Десислава, светнкавично се е разнесла из коридорите на НАТФИЗ, където Ранков преподава и е доцент.
"Нищо не ни е споделял. Мълчи като сфинкс, но тези неща бързо се разнасят из нашата гилдия", коментирали колегите. Напоследък били плъзнали клюки за негови забежки с по-млади момичета. "Вярно е, че студентките си падат по него, но Ранков ги държи на дистанция, защото е сериозен и отговорен човек. Подсигурил е всяка от бившите си съпруги с апартамент. Грижи се за децата си", защитават го от артистичното съсловие. Десислава, последната му, работела като фризьорка в неговия салон за красота "Ранкузи", така се запознали. /БЛИЦ