Управляващи и опозиция вдигаха заедно наздравици по време на няколко сватба тази година. ГЕРБ и БСП се събраха на венчавката на Милен Сиромашки и Галена Боснова. Влюбените, които от доста време са двойка, си казаха "да" в края на септември на церемония в обредния дом в Стария град, после се врекоха и пред Бог в Католическата катедрала "Св. Лудвиг".
Купонът бе в ресторанта на хотел "Империал". Там се събраха всички приятели на Милен и Галена, които работят в общинската администрация. Сред гостите бяха настоящи и бивши депутати, сред които Георги Търновалийски и Захари Георгиев.  Кумове на младото семейство станаха д-р Аргир Аргиров и половинката му д-р Диана Аргирова.

Скулпторът Цвятко Сиромашки подари на младоженците пластика във формата на сърце. Творецът пожела на сина си и любимото му момиче поне три деца и много щастие в бъдещия им път заедно. Гостите на тържеството станаха свидетели на много изненади с изпълнения на танци от различни фолклорни краища на България. Черешката на тортата обаче бе изпълнението на бащата на младоженката Стефан Боснов. През 80-те години той се славеше като един от най-добрите изпълнители на италиански песни в България, както и като майстор на степа. Специално за Галена и Милен той изпя "Un amore grande" на Пепино Галиарди, а двойката изигра сватбения си танц. 

Директорът на Областно пътно управление - Пловдив и общински съветник от ГЕРБ Петър Попов пък се врече във вечна вярност на своята любима Адриана Генчева пред погледите на над 100 роднини, приятели и съпартийци. Двамата се венчаха в църквата „Св. св. Петър и Павел”, след което вдигаха наздравици в ресторанта на хотел „Империал”. Кумове на влюбената двойка бяха кметът на район „Западен” Димитър Колев и съпругата му Надя. За разлика от Милен и Галена обаче младото семейство Попови споделя сходни политически възгледи. И двамата са симпатизанти на ГЕРБ.

Източник: Марица бг