Всичко има начало и край. Вижте какво означава деня от месеца, в който сте родени..., пише zajenata.bg.

1. Хората, родени в първия ден на който и да е месец от годината или носят числото едно в себе си, или са големи диктатори. Те винаги следват своите амбиции, желания и действия. Факт е, че са наистина щастливи, често са или родители или политици. Вярно е, че искат власт, слава, успех и пари, но малка част от тях постигат това. Тези лица трябва да се пазят от тези, които не искат да се развиват духовно.

 
2. Родените през втория ден имат нужда да изтъкнат чрез любовта. Нестабилни са, когато трябва да вземат някои решения, емоциите ги правят безпомощни. Трябва повече да спят, почиват, имат силно възприятие. Тези хора знаят да работят с пари, способни са да се разбиват икономически и да напредват. Такива лица са добри за съветници. Лицата, родени на този ден могат да пътуват по целия свят.
 
3. Родените на третия ден от месеца са представени като личности, които имат доверие в себе си. Добри актьори са и са способни да забавляват околните. За тях децата са щастие. Често са жертви на насилие. Наистина са интелигентни, образовани, търсят партньори с висше образование. 
 
4. Родените през четвъртия ден от месеца, въпреки, че са свързани със Сатурн, при тях материализма е подчертан. Моят опит показва, че са нещастни в любовта. Винаги претърпяват развод или край на връзката, ако са на крачка от брака. Обичат децата и те са голямо щастие за тях. Наистина умеят да печелят. Искат престиж, елегантност, класа. Имат здравословни проблеми с черния дроб и кръвта.
 
5. Родените през петия ден от месеца са наистина странни хора или имат проблеми с комуникацията с другите. Добри ръководители са, умеят да преговарят, имат силата да довършват това, което са планирали. Често са търсачи на правда. След земния живот продължават да живеят в мислите на хората.
 
6. Родените в шестия ден от месеца търсят себе си чрез духовността. Могат да бъдат добри занаятчии, особено златари. искат забавление, живот. Често имат пари в един период от живота си, но имат и големи загуби. Трябва да се съобразяват с техните финанси. Ако са обвързани с някакъв религиозен празник тогава трябва да следват енергията на този светец, който винаги е техен покровител. Често имат проблеми в любовта.
 
7. Родените през седмия ден от месеца са внимателни, мъдри, нищо не оставят на случайността, готови са за различни предизвикателства, често претърпяват трагедия в семейството. Могат рано да загубят родител. Това ги прави по-силни. Често пътуват в други държави. Чуждите езици ги говорят страхотно. Отлично управляват парите.
 
8. Родените в осмия ден от месеца търсят идеален живот. Богати са, парите им идват в ръцете. Управляват добър и голям автомобил. Често се женят в късните години, винаги търсят любов и това ги измъчва. Има голяма самота в душите на тези личности. Необходима им е почивка и голямо отпускане.
 
9. Родените през деветия ден от месеца са идеалисти, имат нужда да направят нещо епохално. Добри са в изкуството. Пътуването и творчеството са техния живот.
 
10. Родените на десетия ден от месеца са интелигентни и умни личности. Често завършват висока степен на образование. Въпреки че нямат условия за това, често се обогатяват с четене на книги или курсове. Свързани са със семейството и фамилията. Жените трудно се омъжват, мъжете трудно се развеждат. Искат да се грижат за децата, а компанията или фирмата, в която работят има полза от тях.
 
11. Родените на единадесетия ден от месеца са личности, на които им предстои голяма борба в живота. Могат да попаднат в различни ситуации и от бедност да достигнат богатство в големи мащаби. Тях ги води интуицията им, която работи като часовник. Тези личности имат нужда от семейството си. Това число се смята за числото на Луцифер.
 
12. Родените на дванадесетия ден от месеца имат най-добре развитото усещане за момента, в който трябва да помогнат на някого. Често са нещастни в любовта, в крайна сметка обаче срещат своите сродни души. Способни са на печалба. Трябва да внимават за своето здраве.
 
13. Родените на тринадесетия ден от месеца са хора, които най-добре работят и всички разчитат на тях. Прекаляват с работните задължения. Не внимават за своето здраве. В живота печелят и спестяват много пари. Необходима им е подкрепата на семейството. Трудно встъпват в брак.
 
14. Родените на четиринадесетия ден от месеца са наистина успешни в работата си. Представляват идоли за другите. Могат да бъдат щастливи и много нещастни. Трудностите им представляват предизвикателство в живота. Трябва да реализират потомство. Смятат ги за луди, но могат да бъдат отлични лекари и зъболекари.
 
15. Родените на петнадесетия ден от месеца са много забавни, добри приятели и другари, щастието ги преследва през целия им живот, винаги имат подкрепа от силни хора. Могат да преувеличават в своя хедонизъм. Често имат два брака. Имат нужда да имат деца. Често имат проблеми с астма, както и с дихателните органи, които са наистина чувствителни при тях.
 
16. Родените през шестнадесетия ден от месеца имат силна нужда да бъдат обичани и често са жертви на нещастна любов. Материално са добре. Егоисти са, които мислят за пари. Трябва да вярват в своята слава или да имат светец, който да ги защитава. Обикновено имат едно дете. В хода на живота от тях се очаква много. Тези личности често имат проблеми със сърцето.
 
17. Родените на седемнадесетия ден от месеца имат проблем с документи и хартия. Тези личности са наистина умни и високо образовани. Пътуването и живота в далечни държави им дава крила. Могат да имат две силни връзки или пък два брака. 
 
18. Родените през осемнадесетия ден от месеца. Смята се, че това е числото на дявола. Математическата операция изглежда така - умножение 3 × 6 = 18,666. Еврейската буква w = 6. Всъщност това, което искаме и ежедневно използваме е 666 или www ... интернет ?! В този случай лесно можем да решим кой всъщност е лидер. Нашият световен лидер е Интернет, а също така и голяма мания. Хората, родени на тази дата са успешни бизнесмени, артисти и художници. В началото на живота са слаби, но като пораснат променят съдбата си, с което стават все по-силни и по-силни. Често ходят на операции, но имат стабилно здраве поради силната психика.
 
19. Родените в деветнадесетия ден от месеца са личности, които имат живот като Всевишния. Техният път е неравен. Често страдат. Ако вярват в себе си, или в Бога имат шансове да живеят един нормален и обикновен живот. Често са егоцентрици, които доста пътуват, имат много приятели, които ги смятат за свое семейство. Обичат децата, въпреки че често остават без потомство. Здравословен проблем имат с косопад, силни главоболия, излишна енергия, която не се изразходва и прераства в болест.
 
20. Родените през двадесетия ден от месеца са деца на съдбата. Всъщност тяхната съдба влияе много върху тях. Способни са да печелят, дори когато не работят. Техният организъм е чувствителен при сърцето и бъбреците. Трябва да оставят тяхно известно дело зад себе си и да отидат във вечността.
 
21. Родените през двадесет и първия ден от месеца са личности, които имат тежък живот. Но това не означава, че ги преследва нещастие. Трябва да заслужат това, което искат и да се преборят за него. Свързани са с числото седем. На всеки седем години, техния живот се променя. Смята се, че 21 е наистина важно, енергийно число.
 
22. Родените през двадесет и втория ден от месеца са личности, които не са наясно със своята душевна сила. Често са мързеливи, неработни. Нужна им е голяма мотивация, т.е. любов. Това са личности, които често сменят своя дом. Парите им идват в определен период от живота, след това ги губят и отново се връщат на пътя на добрата съдба. Могат да бъдат егоисти, необходимо е да ги изслушват и съветват другите. Ако става дума за мъж, той е свързан с майката. Жената е способна да направи всичко сама. Огънят им е враг.
 
23. Хората, родени в двадесет и третия ден от месеца. Голяма дата, голямо число, големи хора. Това са личности, които имат отлична чувствителност, вяра в себе си, знания, умни са и интелигентни. Имат талант към електрониката, новата ера и интернет. Другите не ги разбират. Често са сами. Имат повече бракове. Обикновено най-важните събития в живота се случват на тази дата.
 
24. Родените личности на двадесет и четвъртия ден от месеца са най-добрите работници, ръководители и организатори на работа. Добри учители. С малко пари могат да оцелеят. В любовта са доста самотни, но все пак успяват да достигнат до правилния човек, ако се отпуснат. Имат много деца и внуци. Често живеят дълго. Трябва да внимават с храната, сърцето и вените.
 
25. Хората, родени на двадесет и петия ден от месеца са големи деца. Не искат да пораснат. Свързани са с майката. По-късно встъпват в брак. Когато са млади търсят забавления, преди да създадат семейство. Ако преминат 35-ата година, а нямат свое семейство, остават сами. Тези личности трябва да внимават за пътни произшествия.
 
26. Хората, родени в двадесет и шестия ден от месеца имат особена харизма. Те имат вродена сила и борба за живот. В живота преминават през всичко, дори могат да попаднат от другата страна на закона, но излизат невредими. Големи материалисти, способни от нищо да създадат нещо, или много повече в зависимост от амбициите. Трябва да внимават за здравето си, и по-точно долните и горните крайници.
 
27. Хората, родени в двадесет и седмия ден на месеца са личности, които много обичат себе си. Големи ексцентрици са. Силната интелигентност ги краси, разбират нещата за секунда. Имат ораторски способности. Няма по-добри търговци или управители от тях. Способни са да продадат котка в чувал. Често са на висока позиция, длъжностни лица, имат и силна сексуална енергия. Имат проблеми със сърцето.
 
28. Хората, родени в двадесет и осмия ден от месеца имат труден живот. Преминават през много несправедливости. Ако преминат 40-та или 45-та година от живота си, могат да доживеят дълбока старост и да помагат на децата си. Имат проблеми със щитовидната жлеза, заради силните емоции или главоломно растящите им амбиции.
 
29. Хората, родени в двадесет и деветия ден от месеца са личности, които обичат другите хора, особено хората около себе си. Могат да бъдат популярни писатели, актьори, личности с особено изразени качества като егоизъм, егоцентризъм, перфекционизъм, големи интелектуалци са. Трябва да се занимават с хуманитарна работа, но ги интересува и политиката и обществото. Здравословно са свързани с болестите на главата, мозъка и зависимостта от лекарства.
 
30. Хората, родени в предпоследния ден от месеца имат най-силната дата за работа и пари. Ако някой е богат, това ще бъде личност, родена на тази дата. Парите някак идват сами. В младостта имат проблеми със закона. Имат заболяване на кожата, зъбите, кръвта и черния дроб.
 
31. Хората, родени в последния ден на месеца имат привилегията да са в края, но и в началото. Обичат децата и често работят с тях. Техните заболявания са свързани със стомаха, храната, затлъстяването, както и хормоните.