Внимание, тази любима на българите храна увеличава риска от рак
Често я консумираме, а дори не знаем какви здравословни проблеми може да си навлечем
Всички сме наясно колко важно е правилното хранене и как продуктите, които консумираме директно влияят на здравето ни. Да, знаем това, но дали го спазваме е отделен въпрос.
Сега от jenata.blitz.bg обаче ще поговорят за един неочакван проблем. А той е – оказа се, че има едно любимо хапване на много българи, което не е просто вредно, то е повече от опасно.
Внимание, пилешките гърди с бели ивици се оказаха много опасни СНИМКИ
Причината – честата му консумация може да увеличи риска от рак, да доведе до сърдечно-съдови заболявания, както и развитието на затлъстяване и диабет тип 2. Това предупреждение отправи ендокринологът д-р Оксана Михалева.