Безжичен телефон DECT GE2-1828 ще получава всеки клиент на българският телеком, ако открие нов телефонен пост с един от плановете „БТК У дома" до края септември. Ако пък избере пакета „БТК Минимум" той ще се сдобие с чисто нов Alacatel 2-9376, съобщиха от БТК.
За да улесни клиентите, които искат лесен достъп до фиксираната мрежа на компанията, двете специални оферти ще се предлагат с договор само за 12 месеца, вместо за две години, както до сега.
В момента компанията предоставя четири пакета „БТК У дома". Плановете предлагат много преференции за клиентите на телекома като например до 350 включени минути за градски и междуградски разговори. За тези минути потребителите не заплащат нищо, освен месечния абонамент за съответния план. Имената на абонаментни планове БТК „У дома" 50 (Стандартен), „У дома" 150, 250 и 350 отговарят на броя на включените в тях минути.

Клиентите на услугата могат да говорят и за 0 ст. на минута дори след изчерпването на включените в пакета минути. Това е възможно през половината денонощие в работните дни - от 20 до 8 часа и денонощно през почивните дни и официалните празници, като заплащат единствено първоначалните 13 ст. за разговор. /БЛИЦ