През изминалите 10 години “Хил клиник” се наложи като болнично заведение от нов тип, което предлага авангарда в медицинските услуги и въвежда редица иновации за първи път в страната. Клиниката е мащабен и отговорен проект, който се развива вече десетилетие с частни инвестиции. В екипа са привлечени най-добрите специалисти, с които страната разполага, както и чуждестранни лекари. Мултидисциплинарният подход, ефективната структура и усъвършенстваните протоколи за комплексно лечение логично водят до отлични резултати. Неизменно високият стандарт, който клиниката поддържа, наред с безупречния професионализъм, огромен опит и посветеност в грижа за болния я правят предпочитано място за лечение в България.

Числата, които стоят зад юбилея на “Хил клиник” , са красноречиви - 80 000 пациенти, 1000 безкръвни операции в отделение УНГ, 5000 операции в отделение Урология и онкоурология, десетки хиляди поставени филъри, мезоконци и ботокс терапии в отделение Естетична дерматология. По-важни от цифрите обаче са здравето и щастието на преминалите през “Хил клиник” пациенти, на които е осигурено лечение и естетика на световно ниво.

Непрекъснатото усъвършенстване, повишаването на квалификацията и международните обучения са основен приоритет на “Хил клиник”.  Д-р Валянова и д-р Ванеска са международни тренери на конците за лифтинг Aptos, както и на продуктите Teosyal, а д-р Кожухарова е тренер на филърите Belotero. Екипът уролози д-р Боцевски, д-р Георгиев, д-р Деримачковски и д-р Томов под ръководството на д-р Фернандо Санча и проф. д-р Йенс-Уве Щолценбург извършват с прецизност едни от най-сложните хирургични интервенции: лапароскопска радикална простатектомия, лапароскопска нефректомия и парциална нефректомия, лазерно лечение на ДПХ, лечение при рак на пикочния мехур, лазерна циркумзиция. Тук е единственият в страната апарат за Fusion биопсия, с който са направени повече от 150 таргетирани изследвания и са спасени човешки животи.

За специалните условия и модерното оборудване на болницата, четете в най-полезния сайт Zdrave.to