Ново дарение от А1 в подкрепа на борбата с COVID 19 получи УМБАЛ „Св. Екатерина“. На болницата бяха дарени 1000 бързи теста от типа „бърз комбиниран антигенен тест“, като в комплектите са включени и тампони за вземане на проби.
 

Директорът на здравното заведение проф. д-р Генчо Начев благодари на А1 за разбирането и поредната подкрепа. Той изтъкна, че пандемията е предизвикателство пред всички нас, но е убеден, че с вълната от съпричастност, която отключва, има реален шанс да се справим с нея.
 
С тези инициативи А1 се утвърждава като една от компаниите, които задават тона за отговорно поведение на бизнеса в България, коментира дарението и главният изпълнителен директор на А 1 Александър Димитров. Той е сигурен, че с тези жестове телекомът ще вдъхнови и други представители на бизнеса да се включат в борбата с COVID 19.


Ръководството на  УМБАЛ „Св. Екатерина“ оценява високо дарителския акт, проявен от А 1 и благодари на ръководството за разбирането и подкрепата в този труден и критичен за здравето и живота на българите момент.