За да имаме винаги храна вкъщи, трябва редовно да зареждаме хладилника с провизии. Защо тогава забравяме да “зареждаме” и нашето тяло с всичко необходимо, а очакваме от него да ни служи безотказно десетилетия наред. Хем много добре знаем, че с времето силите му отслабват, а враговете му стават все по-сериозни.

Изправен пред предизвикателството да се опълчи на световните заплахи от мутиращите всяка година вируси, международен екип от специалисти е разработил „биологично оръжие“, което издига защитна стена пред опасността и повишава шансовете ни за справяне с враждебната среда. Съобразена изцяло с физиологичните нужди на българина, специалната формула, която носи името Live Vitamins (Живи витамини), има тройно действие. Комбинираща в себе си двадесет и двете най-необходими за правилната работа на всички човешки органи и системи полезни вещества, тя повишава защитните сили на организма, повишава тонуса и се грижи здравето ни отвътре да личи и отвън.

Облягайки се на категоричните медицински доказателства, че единствено течностите се усвояват пълноценно от тялото, Живите витамини са в специална маслена форма, която запазва биологичната сила на вложените полезни вещества и гарантира пълноценното им усвояване. Благодарение на това тяхната ефективност многократно надхвърля възможностите на стандартните мултивитамини в суха форма, каквито са таблетките например. Произведени по патентованата технология LICAPSTM, където течните екстракти са вакуумно запечатани в твърди желатинови капсули, така че да нямат никакъв досег с атмосферата и да запазят на максимум своите природни качества, Живите витамини няма аналог у нас.

Живите витамини (Live Vitamins) са експертна формула от витамини и минерали, конфигурирани помежду си в идеалните количества, така че да окажат максимална подкрепа на здравето. Медицински е доказано, че те засилват имунитета и по този начин ни предпазват от вируси и настинки.

Повишавайки устойчивостта на организма, те ни правят и по-приспособими към промените във времето и ни предпазват от пролетната умора. Заредени с всички „боеприпаси“, за да се справим с негативните въздействия на околната среда и възрастта, благодарение на Живите витамини ние сме не само здрави отвътре, но и в отлична кондиция, която си личи и отвън.

Вече изпробвалите силата на Живите витамини потвърждават, че с тяхна помощ успешно са се справили както с леки форми на дискомфорт, каквито са липсата на енергия и лошият сън, така и с по-сериозни ситуации като занижен хемоглобин или респираторни проблеми например. А веднъж лично уверили се в качествата на продукта, не малко майки го избират и за своите деца. Наблюденията на препатилите споделят и самите лекари, като за отличните резултати, категорични са те, са достатъчни само 1–2 капсули Live Vitamins на ден, приемани в продължение на 3 месеца.
 
Живите витамини ме пазят здрава цяла година

Преди повече от 5 години боледувах много често, без значение от сезона. Предвид естеството на работата ми не можех да си позволявам да отсъствам дълго време. Поради тази причина всичко се проточваше, налагаше се да ходя болна на работа. Сменях антибиотици, пробвах какво ли не, за да укрепна. При последния инцидент хемоглобинът ми беше стигнал 100, вследствие на това бях развила ерозивен гастрит. Тогава съвсем случайно, влизайки в аптека попаднах на Live Vitamins и реших да опитам да подсиля имунната система. Ефектът беше налице още след първата капсула. След по-малко от половин час усетих прилив на енергия.  Така започнах да ги приемам през периода от октомври до края на март. Пиех по 1 капсула сутрин. Но тъй като, има и неприятни летни вируси, които не ме подминават, реших да продължа приема през цялата година. Страхувам се да се похваля, че от вече 2 години не съм боледувала. Спортувам активно и се чувствам се тонизирана. Смело ги препоръчвам на пациентите си, особено на тези, които работят.
Д-р Гергана Стефанова
 
Грипът и вирусите вече не ме плашат

Поради естеството на работата ми знам колко е важно да внимавам и да пазя здравето си. Всяка зима при грипна епидемия взимам мерки срещу вирусните инфекции. В превенцията срещу тях се опирам на Живите витамини (Live Vitamins). Те са моят първи и единствен избор заради прецизно подбраните витамини и минерали, които се съдържат в тях.

Смятам, че са напълно съобразени с нуждите на организма през зимния сезон. Освен това са особено подходящи не само за възрастни, но и за деца над 4 години, бременни, кърмещи жени, както и за активни спортисти. Затова доверявам на Живите витамини моето здраве, а убеден в ефективността им ги препоръчвам и на всички мои пациенти.
Д-р Георги Григоров

Можете да откриете Live Vitamins в най-близката аптека до вас.

Повече информация за Live Vitamins може да намерите ТУК >>>