Джордж Лаковски руски учен е  вярвал, че всяка клетка в човешкото тяло има своя честота. Здравите клетки излъчват определена честота,а при засегната част от тялото, като възпаление или болестно състояние – резонансът им става по-малко интензивен.  На базата на откритията за високочестотни осцилатори и поляризационната антена в трудовете на Джордж Лаковски и Никола Тесла  сръбския лекар д-р Дино Томич създава поляризационният диск, известен днес с названието ПОЛАРИС.

Как работи диск ПОЛАРИС? Дискът функционира като антена, събира жизнената енергия и я насочва към нашата енергийна система. Снабдява органите с нея и им позволява да функционират нормално. Всяка липса на жизнена енергия води до страдание на клетки и началото на болестта. Когато един организъм има достатъчно енергия, той може да се защитава от външни фактори и да инициира процеси на самолечение. Един от основните механизми на ПОЛАРИС е да подобри циркулацията на кръвта в тялото. По този начин всички хранителни вещества и кислород към клетките ще бъдат доставени, а токсични вещества  отнети. Това води до бързо изчезване на болката като един от най-честите симптоми на заболяването, подмладява и оздравява целия организъм.

За какво помага диск ПОЛАРИС? Доказано ефективен при гинекологични и урологични проблеми, отклонения от нормалното кръвно налягане, болки в гръбнака и ставите, ниско либидо, стерилитет, хемороиди, запек, проблеми с чревната флора, белодробни и сърдечни проблеми, проблеми с щитовидната жлеза, главоболие, безсъние, затлъстяване и лошо настроение и мн. др. Ускорява зарастването на постоперативните рани и фрактури.ПРЕДЛАГАМЕ ВИ СПОДЕЛЕН ОПИТ ОТ ПОЛЗИТЕ ПРИ ПРИЛОЖЕНИЕТО НА ПОЛАРИС ДИСК:

Г-жа Вълчева гр. Пловдив

 „Имам болки във врата,  жлъчката и черен дроб. Имам хроничен фарингит,  сливиците ми да са постоянно увеличени  Медицинско лице съм холистик и натуропат. Свикнала  съм  да наблюдавам . Когато не  работи добре черният дроб и жлъчката, кожата на лицето  се омазнява много сериозно – челото, брадата и т.н.  Искам да споделя, че жлъчката и черният дроб подобриха функцията си значително. Извода ми се базира на промяната в кожата на лицето ми. Омазняването не се наблюдава вече. Ползвам ПОЛАРИС диск ежедневно . Подбирам този тип дрехи, за да мога да ги нося винаги до мен, а и да съм сигурна, че няма да ги загубя.

Ако случайно почувствам, че имам проблем с жлъчката, поставям директно диска върху нея – като за около 2-3 минути максимум болката изчезва. Подобри се паметта, концентрацията, а нервното напрежение и безпокойството изчезнаха, Увеличи се енергията и издръжливостта  на тялото ми. Водата, храната добиват друг вкус,ако оставя диска до тях.

Мога да разказвам много, но нека всеки открие ползите за себе си.

Бих казала ,че ПОЛАРИС ДИСК е лекар на постоянно разположение. Успех!“
 
Николай Иванов, София

„ Ползвам диска ПОЛАРИС от 20 април 2019г. Ежедневно в енергийно активните точки  от 1 до 7 включително и допълнителните от блога Ви https://polarisdisc.bg/spodelen-opit/ . До тук имам почти напълно изчезнал невродермит по дланите на ръцете ( от 10 балната система - на 1).  Опитвам се да елиминирам диабет тип 2 който ми диагностицираха август 2018г. След като третирах няколко пъти (дотук 4 ) на местата с мравучкане и сърбеж има добър ефект. Сърбежа е почти изчезнал. Естествено използвам диета. Многа съм доволен от ефекта върху здравето  ми.

Благодарности на д-р Томич и екипа му, че са довели до хората това  полезно устройство!“
 
Повече публикации за ПОЛАРИС, споделен опит, доставка от  фирма „Поларис БГ“ ООД  на сайта www. https://polarisdisc.bg/ и на тел.+ 359 886 777 126.