Стотици хиляди българи с увеличена простата знаят за прочутата безкръвна технология на Зеления лазер, която имат в столичната “Хил клиник”.

Вече близо 6000 пациенти са били оперирани с лазера през последните няколко години и от уста на уста се предава информацията за безспорния му ефект. Няма друг екип в България с такъв голям опит и толкова компетентен в безкръвното лазерно лечение на ДПХ.

Това е и причината стотици мъже всеки месец да се обръщат към специалистите в клиниката, за да търсят съвет, диагностика или лечение. Съвременният българин умее да цени здравето си и при възможност не се колебае да избере модерни лазерни технологии за безкръвно и безболезнено премахване на простатата. 

Освен в оперативен план, уролозите на клиниката д-р Боцевски, д-р Георгиев, д-р Божков и д-р Деримачковски преглеждат всеки ден десетки мъже с проблеми в уринирането. Те са експерти в диагностиката на заболяването. Също така разполагат с най-новата Fusion биопсична техника, която с безпрецедентна точност може да покаже има ли, или не рак на простатата.

Какво представлява  Fusion биопсията и какви са предимствата на Зеления лазер, четете в най-полезния сайт Zdrave.to