Имунната система се изгражда чрез излагане на антигени, като вируси и бактерии. Когато сме малки деца, пълзим по пода, слагаме различни неща в устата си, вирусите и бактериите влизат вътре и ние образуваме антигенен комплекс, образуваме IgG, IgM – по този начин се изгражда нашата имунна система, това твърдят д-р Дан Ериксон, Д-р Артин Масихи от Калифорния.


Ето какво казват още те:

"Ако вземеш едно човешко същество и му кажеш „стой си вкъщи, изчисти си всички повърхности, изпразни всичко, ще убиеш 99% от всички вируси и бактерии, носи маска, не излизай навън“ – какво причинява това на нашата имунна система? Пада.

Като се изолирам, моята имунна система отслабва. Ако ме държите така месеци, тя ще падне още повече. Когато всички излезем от убежищата си с понижена имунна система и започнем да си взаимодействаме, какво мислите ще се случи? Болестите ще се изострят", смятат те.

Никой не говори например за факта, че коронавирусът съществува върху пластмасови повърхности до три дни. И ние се затваряме вкъщи. Откъде ще си вземем бутилки с вода? От магазина. Откъде ще си вземем пластмасовите протектори? Пак от там. Всичко това са преносители на болестта. Ти затваряш себе си и семейството си и пълниш дома си със заразени агенти, които оцеляват три дни. Наистина ли се предпазвате от Ковид? Това струва ли ви се разумно? На мен – не.

Ако ще изолираш хората, трябва да затвориш всичко това, защото то е начин за разпространяване на заразата. Когато носиш ръкавици, те целите са покрити с бактериите, но си доволен, че си с ръкавици. Не ти помагат. Или маската, която носиш с дни и я пипнеш отвън – Ковид, след което си пипаш устата. Това е безсмислено. Ние носим маски на опашката, смятайки че ни предпазват.

Това, което виждаме при Ковид-19, са милиони случаи, малък брой смърт. Но лекарите в спешните отделения сега ни казват: „Много странно, когато пиша отчетите за смъртните случаи, ми се оказва натиск да пиша, че смъртта се дължи на Ковид“.

Защо е това? Защо всички ние сме принуждавани да добавяме Ковид? За да увеличаваме бройките и да изглежда по-лошо, отколкото е?