Уважаеми читатели, Информационна агенция БЛИЦ, в. „Доктор” и сайтът „Здравето” започнаха нова видеорубрика „Питай специалиста”. Известни, популярни и много компетентни лекари от различни медицински области ще отговарят на вашите въпроси по предварително зададени теми.

Видеоинтервюто може да гледате на фейсбук страницата на сайта „Здравето”, както и на YouTube канала на Агенция БЛИЦ в избрано от вас време. Достъпът до видеата ще бъде безплатен и безсрочен, така че всеки, който се интересува от дадената тема, ще може да научи повече за всичко, което го вълнува и е важно за здравето му.

Новият ни гост ще бъде д-р Иван Геров – хирург и ортопед травматолог. Седем години работи в “Пирогов” и взема специалност. Специализира също в Япония при проф. Итой Ейджи в Университетската болница в Сендай. От 2010 до 2012 г. е ортопед в болница „Токуда”, между 2012 и 2015 г. е ортопед в Клиниката по артроскопска травматология във ВМА-София.

В края на 2015 г. основава и ръководи Отделението по ортопедия и травматология в „Уни Хоспитал” в Панагюрище. През 2017 г. заминава за Франция, където работи и понастоящем. Паралелно с клиничната си работа от 2011 г. е лекар на националните юношески и женски волейболни отбори. За всички свои пациенти и приятели в нужда отделя време за прегледи и операции в столичните болници „Свети Панталеймон” и „Доверие“ при редовните си завръщания в България.

Пишете, не ни жалете!

Въпросите си можете да задавате на фейсбук страницата Здравето, както и на имейлите [email protected] и [email protected]

Очакваме вашите въпроси най-късно до 26 септември, за да можем да ги зададем на д-р Иван Геров.

Бъдете здрави!