Попълнете търсена ключова дума или фраза

Поларис диск - съвременното откритие, което надмина всички очавания

https://blitz.bg/obshtestvo/zdraveopazvane/polaris-disk-svremennoto-otkritie-koeto-nadmina-vsichki-ochavaniya_news711882.html Blitz.bg

Разбрахме, че радостта от живот без болка няма цена

София, България 12 Дек. 2019, 22:10 4290 прочита 0 коментара
В продължение на три години фирма ПОЛАРИС БГ ООД предлага в България поляризационен диск ПОЛАРИС. Работим за намирането на начини за преодоляване или облекчаване на болките, от които страдат хората, поради различни здравословни проблеми. Във всички тези търсения стигнахме, както някои казват, до "чудотворната" енергия ПОЛАРИС. Поляризационния диск е съвременно откритие, което надминава всички очаквания. Чрез публикуване на материали от споделения потребителски опит всеки ден се опитваме да ви запознаем с ефект от употребата на  диск ПОЛАРИС върху тялото и духа.

Сърдечно, благодарим на всички наши клиенти, на всички наши приятели, партньори и хора, които повярваха в силата на енергията и ни се довериха. Благодарим на онези, които ни критукуват или влагат скептицизъм към нашата работа – те ни помагат да вярваме все повече в нашите добри намерения и да надмогваме дребните страсти и его.
Да срещаме щастие в очите на онези, които са възвърнали радостта от живота с ПОЛАРИС и са ни разказали преживяванията си е най-голямото признание за нашия екип.
 

Илия Шарков с. Брезник, Софийско

„Използвам диска от почти година и половина. Имах момент, в който го споделих с приятели, но изчезна. След няколко месеца успях да си  закупя нов и да продължа лечението си. Имам венозна недостатъчност,  която се повлия отлично от диска. С ежедневното прилагане запушената вена в областта на глезена беше отпушена. Кракът ми беше отекъл, не можех да си обуя панталона нормално, имах болки и сърбеж. След полагането на диска редовно на крака, отока и запушването се премахнаха, крака започна да се оросява, движението ми стана по свободно. Понеже има още за изчистване в крака и кръвта ми, затова си взех още един диск, който ще полагам от двете страни на крака (като сандвич), за по-бърз и оптимален ефект“.
 
Светослав, гр. София

 Използвам диска от края на декември 2018 г., и много ми помага. Имах проблем с венците, които ме боляха, слагах диска на 5, 6 и 7 чакри за венците и щитовидната жлеза. Преди използвах Елудрил, сега не ми трябва, защото имам ПОЛАРИС. За шипове – като седна на стола, сядам върху диска, взимам и лекарства. Винаги, когато сядам под един от краката ми има диск и така махнах шип в предната част на десния крак. Сега се сещам, че можеше да използвам едновременно и диска на жена ми да стъпвам и на него с другия крак, но ето от сега нататък ще го правя. Жена ми вземаше хапчета за сън, а сега не се налага. Дадохме на племенницата ни да пробва диска и тя също поиска един, първата положителна реакция от диска е спокойният и пълноценен сън, който тя не можела да има от доста време насам. Диска помага и е хубаво да споделим опита си с другите.

Анастасия, София

Искам да изкажа своята голяма благодарност на разпространителите на диска POLARIS. Много дълги години страдах от болки в коленете, движех се много трудно, бях стигнала дори до бастун. Ползвам диска от 3 месеца и чудото се случи. Краката вече не ме болят, движа се без затруднения. Всичко стана неусетно и аз дори не осъзнах напълно как се случи. Изпитвах безкрайна умора и безсилие.Пак така неусетно ме напусна умората, а подтиснатото ми настроение вече го няма. Горещо го препоръчвам!!! На вас фирма POLARIS от сърце благодаря!

Камен Киров, гр.Добрич

Здравейте! И сърдечни благодарности за създаването на този диск!

Поръчвам за втори път - този път за роднини и близки. Ползвам диска от близо година и половина, кажи-речи ежедневно. Работя с хора (като учител и обучител) и в голяма част от времето си съм или на крак, или седнал пред компютър. В изправено положение в активна дейност рядко успявам да следя и да внимавам за баланса в тялото си. Това като цяло засилва травми и проблеми, които имат от предишни години, свързани с болки в гръб, таз, колене, глезен, пета. Ползата от диска усещам в две направления: от една страна, емоционално ми помага да запазвам баланс и дистанция в натоварващи ситуации по време на работа - не се напрягам  и оставам с меко отношение и към себе си, и към другите, а от друга страна вечер или сутрин, докато съм на компютър или чета книга, минавам с диска по цялото си тяло - под ходила, пети, колене, таз, корем, слънчев сплит, сърце, гърло, чело, теме - и усещам хармонизирането, затоплянето, движението на вълни в тялото си (доста сходно на процедури Рейки или медитации). Споделял съм диска с познати и роднини, които в даден момент имат болки или някакво напрежение, без да им казвам какво и защо им го давам. Обратната връзка от тях е също затопляне, успокояване, отшумяване на проблема.
Ще ми се да науча повече за технологията и начинът на работа на това (на пръв поглед) обикновено дискче. Дано се използват принципите и разбиранията за човешката същност във все повече направления и аспекти от живота ни!
Благодарности и всичко добро!
 
Г-жа Вълчева гр. Пловдив

Имам болки във врата,  жлъчката и черен дроб. Имам хроничен фарингит,  сливиците ми да са постоянно увеличени.  Медицинско лице съм холистик и натуропат. Свикнала  съм  да наблюдавам . Когато не  работи добре черният дроб и жлъчката, кожата на лицето  се омазнява много сериозно – челото, брадата и т.н.  Искам да споделя, че жлъчката и черният дроб подобриха функцията си значително. Извода ми се базира на промяната в кожата на лицето ми. Омазняването не се наблюдава вече. Ползвам ПОЛАРИС диск ежедневно . Подбирам  такъв тип дрехи, за да мога да го нося винаги до мен, а и да съм сигурна, че няма да го загубя.

Ако случайно почувствам, че имам проблем с жлъчката, поставям директно диска върху нея – като за около 2 - 3 минути максимум болката изчезва. Подобри се паметта, концентрацията, а нервното напрежение и безпокойството изчезнаха, Увеличи се енергията и издръжливостта  на тялото ми. Водата, храната добиват друг вкус, ако оставя диска до тях. Мога да разказвам много, но нека всеки открие ползите за себе си.

Бих казала, че ПОЛАРИС ДИСК е лекар на постоянно разположение. Успех!“Николай Иванов, София

„ Ползвам диска ПОЛАРИС от  20 април 2019 г. Ежедневно в енергийно активните точки  от 1 до 7 включително и допълнителните от блога Ви https://polarisdisc.bg/spodelen-opit/ . До тук имам почти напълно изчезнал невродермит по дланите на ръцете.  Опитвам се да елиминирам диабет тип 2 който ми диагностицираха август 2018 г. След като третирах няколко пъти (дотук 4 ) на местата с мравучкане и сърбеж има добър ефект. Сърбежа е почти изчезнал. Естествено използвам  диета. Многа съм  доволен от ефекта върху здравето  ми.

Благодарности на д-р Томич и екипа му, че са довели до хората това  полезно устройство!“


ПОЛАРИС  е малък диск, който без никакво електрическо захранване за кратко време задвижва потоците в човешкия организъм, като го стимулира сам да се излекува. Събира енергията около нас, синхронизира  и отправя към клетките.  Общата идея е регенерацията на тялото, което е по-добро от лекуването, защото възобновява повредените клетки с нови. Тази регенерация се случва по напълно естествен начин. Нашите клетки се състоят от резонансни (вибрационни) честоти и се възстановяват, когато са поставени в правилната честота. Това  води до правилно  функциониране на тялото като цяло.” – обяснява доктор Томич, създател на поляризационен диск ПОЛАРИС създаден по трудове и схеми на великите учени  Никола Тесла и  Джордж Лаковски.

Положителния ефект на ПОЛАРИС е регистриран при различни видове болка, гинекологични и урологични проблеми, болезнен гръбнак и стави, затлъстяване, нарушено либидо и ефикасност, стерилитет, хемороиди, запек и проблеми с червата, белодробни и сърдечни проблеми, проблеми с щитовидната жлеза и синусите, главоболие , безсъние и лошо настроение

 
 
 
Още много информация,  споделен опит и интересни материали  можете да откриете
на сайта на фирма Поларис БГ ООД https://www.polarisdisc.bg/ и на тел.+ 359 886 777 126.

ПОДАРЕТЕ  НАЙ-ЦЕННИЯ ПОДАРЪК
ЗДРАВЕ и РАДОСТ със СПЕЦИАЛНИТЕ КОЛЕДНИ ЦЕНИ до 01.01.2020г.


За поръчка и информация:
тел: 0886  777  126  и на сайта на „Поларис БГ“  ООД  www.polarisdisc.bg


Цена на диск ПОЛАРИС: 

1бр.  -  70,00 лв. 66,00лв. + доставка

2бр. -   140,00 лв. 128,00 лв. + безплатна доставка
 
3бр.  - 10% отстъпка /189,00 лв. 186,00 лв.+ безплатна доставка

Куриерски услуги доставка в гр.София – 5,00лв.,
Куриерски услуги доставка до други населени места – 7,00лв.
В опаковката има подробно описание за приложението му.

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам