Попълнете търсена ключова дума или фраза

Секс и здраве вървят ръка за ръка!!!

https://blitz.bg/obshtestvo/zdraveopazvane/seks-i-zdrave-vrvyat-rka-za-rka_news683198.html Blitz.bg

Пречистете отделителната система и увеличете репродуктивната сила на организма си с този малък уред с огромна мощ

София, България 05 Юли 2019, 11:43 20971 прочита 0 коментара
"След светлинната енергия сексуалната енергия е най-разпространена във Вселената"! Това са думите на вечния учен Никола Тесла, който дълбоко осъзнава силата и въздействието на тази енергия върху живота на човека. Хората понякога не осъзнават, че на фона на много отношения на различни нива, тази мощна енергия стои в основата им, затова и нашия фокус е влиянието й върху човешкото здраве.
Репродуктивната и пикочната система са плътно преплетени и образуват единна структура, която се нарича урогениталната система. В традиционната медицина тази универсална енергия се нарича кундалини, и се намира в долната част на гръбначния стълб и ръководят тази система. Нарушенията на отделителната система е отразено във функционирането на репродуктивнта и обратно. Връзката между човешката енергия и нервната система е научно доказана. Известно е, че болестта и повечето от проблемите се появяват първо на енергийно ниво и се материализира след  време като физически проблем. Така поддържането на добър енергиен поток е предпоставка за добро здраве. Има различни начини, по които тази жизнена енергия (биоенергия) се активизира, но резултатите, които постигнахме с енергийния диск ПОЛАРИС са наистина невероятни. Накратко в енергийната система на човека има седем основни чакри (енергийни центрове) и още няколко извън тях, чието нарушение в работата се дължат появата на много психофизични проблеми и заболявания. Чакрите са свързани не само със здравето, но и с други аспекти на човешкия живот, така че блокажа на някои от тях може да предизвика проблеми в аспектите на живота, които тя управлява , както и нарушението в работата на тези органи.

Първата чакра се намира в корена на гръбначния стълб и ни свързва с материалния свят. Кои са аспектите от живота от материалния свят, с които блокадата на първа чакра  се свързват: Финансови проблеми , Семейни конфликти или на работа, страх от материалното съществуване и загуба на воля за живот . Човекът просто губи чувството за принадлежност към този свят и не влиза в него. Какви са здравните проблеми тук : Артрит, болки в краката, колене и мускули, ишиас, хемороиди, разширени вени, лоша циркулация, анемия, различни видове тумори в областта, стерилитет...

Втората чакра е около три пръста под пъпа и е свързана с репродуктивните органи. Като е отворена човек се чувства с пълна сила, както и сила за творческо изразяване. Когато са блокирани, възникват редица проблеми като намаляване на сексуалното желание ( либидо ) при двата пола, невъзможността за сетивно удоволствие. При мъжете това са  проблеми с простатата, ерекция и преждевременна еякулация. При жените се свързват с болезнена и объркана менструация, появата на кисти, миома , чести урогенитални инфекции...

Достатъчно е диска ПОЛАРИС да се поставя ежедневно един или два пъти на ден за 5-10 мин. на тези чакри, това е един лесен начин да заредите с енергия центровете и по този начин се предотвратяват или решават някои от посочените по-горе проблеми със здравето.

За какво помага ПОЛАРИС диск? Доказано ефективен при гинекологични и урологични проблеми, отклонения от нормалното кръвно налягане, болки в гръбнака и ставите, ниско либидо, стерилитет, хемороиди, запек, проблеми с чревната флора, белодробни и сърдечни проблеми, проблеми с щитовидната жлеза, главоболие, безсъние, затлъстяване и лошо настроение и мн. др. Ускорява зарастването на постоперативните рани и фрактури. ПОЛАРИС може да се използва от хора с импланти и пейсмейкъри. Поставен в помещение, ПОЛАРИС изчиства пространството от вредни електромагнитни излъчвания и негативната енергия на хората. Потребители наблюдават положителната промяна в настроението на близки, приятели, колеги.

Една  млада жена сподели с нас радостта си и това ни дава сили да продължаваме да работим:

Сзуке Жужана от гр. Кештели, Унгария споделя пред нас:    „ Аз съм  студентка и ежедневието ми е изпълнено със стрес, липса на време и малко сън. Баба има диск ПОЛАРИС и ми го предостави, за да го изпробвам, т.к. от години  имам  възпалени  лимфни възли на шията, които освен, че са видими много ме тревожат. Имам и тежък  ПМС и болезнено месечно неразположение. След като няколко дни, в които редовно поставях диска на лимфите, на 1-ва и 2-ра чакри забелязах, че възлите са  по-малко изпъкнали, а  след две седмици се прибираха и възпалението изчезна напълно.  След три месеца регулирах месечния си цикъл и преминавам през тези дни много по-леко и безболезнено.  Това беше най - прекрасното чувство. Да осъзнаеш, че нещо толкова малко като диск ПОЛАРИС ще свърши работата на няколко лекари, които съм обиколила и то за толкова кратко време“. ПОЛАРИС подобрява моята концентрация, нося го с мен на всеки изпит - всеки ден използвам диска и настроение ми е много по-добро, а изпитите вземам с лекота заради повишената концентрация и спокойствието, което ме обзема.

Чували сме за ефектите от подобряването на концентрацията и паметта от други потребители на ПОЛАРИС диск. На биорезонансен апарат разгледахме ефекта на ПОЛАРИС диск върху състоянието на нашето електромагнитно покритие и намерихме значително подобрение във външния вид на аурата след само едно лечение. На снимките по-долу се вижда как изглежда аурата на човек с лошо здравословно състояние и напълно здрав човек.Дискът ПОЛАРИС е в  абсолютно синхрон с енергийните центрове (чакри) на човешкия организъм, създавайки перфектната хармония в енергийното поле (аура), което на физическо ниво води до перфектно физическо здраве. Когато електромагнитната намотка (аура) е в добро състояние, ще бъдете защитени от външни вредни ефекти: дали микроорганизми, вредни лъчения или незначителна енергия се изпращат дори от други хора. ПОЛАРИС ще направи истинска "защитна атака" от вашата аура.
 
Повече информация за ползите от ПОЛАРИС, благодарност и споделен опит можете да прочетете на сайта фирма „Поларис БГ“ ООД  https://polarisdisc.bg и на тел.+ 359 886 777 126.
 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам