Истинска суперсила, способна да стабилизира разклатеното от редица проблеми здраве, се крие в океана. Извличано от тялото на миниатюрното скаридообразно животинче крил, което обитава ледовитите води на Антарктика, специалното масло е най-силният познат досега антиоксидант – цели 2100 пъти по-мощен от витамин С и витамин Е, а като ефективност една доза е равна на 47 капсули рибено масло. У нас специалното вещество се предлага прецизно дозирано на капсули под търговското наименование Visilife (Висилайф).

ЛЮБИМЕЦЪТ НА МЕДИЦИНСКАТА ОБЩНОСТ

Показвайки капацитет, надхвърлящ възможностите на всички конвенционални продукти, криловото масло във Visilife печели най-високите медицински признания и още с появата си се превръща в любимец на медицинската общност.

„Най-добър продукт“ е първият приз, връчен му от престижния конгрес „Nutrition & Santé” („Храна и Здраве”), проведен в Белгия през 2010 год. Не закъснява и признанието отвъд океана, което идва от най-авторитетната здравна организация в Канада – Health Canada (Министерство на здравеопазването), след пълно 2-годишно проучване и оценка на точността, валидността и доказателствата, подкрепящи предявените здравни ефекти.

ЗДРАВЕТО В ДОБРИ РЪЦЕ

Благодарение на своята биохимична формула, при която незаменимите за здравето омега-3 мастни киселини са свързани под формата на фосфолипиди – точно както са в човешкото тяло – основната съставка на Visilife достига до 50% по-добро усвояване в организма и респективно до двойно по-бърз ефект. Проведените клинични изследвания доказват, че само с 2 капсули на ден той понижава „лошия“ холестерол с над 30% и същевременно повишава нивата на „добрия“ с 40% само за 3 месеца. Освен върху липидния профил, Visilife оказва благотворно въздействие върху цялостната сърдечно-съдова дейност – той подпомага контрола на кръвното налягане, урегулира сърдечния ритъм и подобрява състоянието на кръвоносните съдове.

Благодарение на своята фосфолипидна формула и богатото съдържание на астаксантин ефективността на Visilife надхвърля многократно тази на рибеното масло

Идентичен с омега-3 мастните киселини в нашето тяло, Visilife доставя и една от основните структурни единици на мозъка и очите, като по този начин значително изостря паметта и концентрацията и подобрява зрението. С концентрираната си антиоксидантна сила той активно участва в имунната дейност, повишавайки естествените ни защитни сили. Освен отвътре обаче ефектите му си проличават и отвън – той подобрява състоянието на кожата и поддържа емоционалната стабилност. Добре известен факт е, че омега-3 мастните киселини имат и противовъзпалително действие, което прави Visilife ценен и при ставно-възпалителни проблеми от различно естество.

ПРИЗНАНИЕ И У НАС

Встрани от наградите, отредени му на различни международни равнища, именно на родна почва Visilife получи най-високата оценка – признанието на докторите и на препатилите. Той е един от малкото природни продукти за здраве, които докторите прилагат не само в практиката си, но и самите те употребяват при необходимост.

Холестеролът е в норма без лекарства

Д-р Атанас Димов, общопрактикуващ лекар, МЦ „Димед“, Пловдив

 „Когато установих, че имам завишен холестерол и триглицериди, веднага си назначих статин. Той натоварва черния дроб и затова пиех само по 10 mg/ден. Исках обаче да го заменя с нещо безопасно и така се спрях на Visilife.
Приемам Visilife редовно от няколко месеца в дозата, препоръчана в листовката. Трябва да призная, че ефективността му ме изненада. Не само че към днешна дата напълно съм спрял приема на статина, ами и кръвните ми изследвания показаха, че всичко е перфектно. През февруари отчетох, че с Visilife общият ми холестерол е паднал на 4,64 mmol/l, а триглицеридите вече са 1,66 mmol/l. Стойностите на „добрия“ и „лошия“ холестерол са в златната среда – HDL е 1,91 mmol/l, а LDL е 1,8 mmol/l.“
Д-р Атанас Димов
 
Свалих си холестерола с натурално средство

Д-р Славчо Кирилов, пулмолог, Сандански
 
 „При профилактичен преглед ми откриха висок холестерол – 14 mmol/L. Започнах терапия със статини, с която свалих холестерола на 7 mmol/L. От лекарствата се чувствах замаян и отпаднал, имах болки по мускулите. Затова през 2017 год. потърсих по-щадящо лечение и така попаднах на Visilife.

Направих си схема – пиех по 2 капсули Visilife дневно и намалих статина наполовина. По този начин и без промяна в начина ми на хранене за 3 месеца показателите ми бяха прекрасни – холестеролът бе намалял от 7 на 4,5 mmol/L. След повече от 1 година непрекъснат прием на Visilife в доза от 1 капсула на ден аз вече спрях статина. Следя се редовно и всичко е в норма. Само с Visilife. Чувствам се отлично.“
Д-р Славчо Кирилов
 
Сърцебиенето и екстрасистолите изчезнаха

„Преди две години изкарах грип, след който ми се появи високо кръвно налягане, сърцебиене и екстрасистоли. Чувствах се много зле. Кардиологът ми предписа временно да приемам бета-блокер. Когато го спрях, кръвното се беше нормализирало, но другите проблеми със сърцето си останаха.

Кардиологът ми изписа друго лекарство, но то пък въобще не ми помогна.

 Тогава реших да потърся друго решение – нещо природно. Започнах да вземам Visilife в минималната доза от 1 капсула дневно. Пия го вече една година и мога да кажа, че сега нямам проблеми със сърцето – сърцебиенето и екстрасистолите изчезнаха.

Много съм доволна. На мен Visilife ми помогна и го препоръчвам на всеки с болно сърце.“
Ани Николова
 
Ефектът изненада и мен, и кардиолога

Стефан Костов, 58 год., София

Запознах се с високото кръвно и холестерола още преди 20 години. Тогава започнах и с лекарствата. Отличните резултати бяха на цената на високи чернодробни ензими и силни мускулни болки.

Под наблюдение на кардиолога спрях статините, за да търсим алтернатива. Преминах през какво ли не преди да попадна на Visilife. Първите два месеца пиех по 4 капсули дневно, а след това намалих на 2 и така почти година.
Холестеролът и триглицеридите ми са в границите на допустимите нерискови отклонения, което е перфектно според моя лекар, тъй като съм с метаболитен синдром и хиперинсулинемия. Чувствам се добре и отново съм пълноценен човек.
Стефан Костов
 
Свалих холестерола и триглицеридите
Георги Георгиев, 74 год., Ямбол

С всяко изследване ми откриват нещо ново. Последното бяха триглицериди почти два пъти над нормата – 3,6 единици. Отказах да пия статини.

Не мислех да правя нищо по въпроса, но моят племенник ми донесе някакво масло – даде ми 3 кутии Visilife. Пих го по описанието в листовката и в края на месеца се изследвах, за да проверя има ли ефект това. Триглицеридите бяха паднали на 1,9. Даже лекарят ми, когато погледна числата, се изненада от силата на Visilife. Шест месеца го пих в поддържаща доза и сега триглицеридите ми са 1,3 единици. Числата ме убедиха, че Visilife помага!
Георги Георгиев


Можете да откриете Visilife в най-близката аптека до вас.

Повече информация за Visilife може да намерите ТУК >>>

---------------------------------------------------------------------
 *Oxygen Radical Absorbing Capacity