Във Военномедицинска академия (ВМА) пристигнаха първите доброволци. Това съобщиха от Военномедицинска академия във страницата си във Фейсбук.

"Нашите първи доброволци вече са на първата линия! Благодарим за отзивчивостта и бързата реакция, за големите Ви сърца...
Благодарим, че чухте апела ни!

Всички, които се отзоваха на него ще се включат поетапно и според възможностите в помощта на медиците, които денонощно се борят с COVID-19! Благодарим и на нашите приятели, които бяха с нас в началото на епидемията и които са с нас и сега!", пише в съобщението на болницата.

От лечебното заведение посочват, че всеки, който иска да се включи като доброволец, може да го заяви на е-mail: [email protected], като остави своите имена, курс на обучение или професия, телефон и електронна поща за обратна връзка.

БЛИЦ припомня, че от вчера във ВМА за лечени се намира и лидерът на БСП Корналия Нинова, която е с положителен тест за коронавирус. Малко след приема й в болничното заведение, ръководено от ген. Мутафчийски, Нинова проговори от болничното легло за това какво се случва с нея.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!