Кременлиев пред БЛИЦ: Имаше скандал между жена ми и собственик на кола, отношенията ни са наред
Куп полицейски коли се събраха на ул. "Топли дол" 11 в столичния квартал "Борово" в опит да обуздаят изпадналата в истерия съпруга на футболиста Емил Кременлиев Таня, съобщиха за агенция БЛИЦ от полицията. Очевидци съобщиха за БЛИЦ, че жената хвърляла саксии през прозорците на дома си и крещяла: “Ще изхвърля и детето”. При инцидента все пак няма пострадали. От полицията успели да я укротят и да овладеят ситуацията.

"Съпругата ми Таня е бутнала една саксия докато е чистила на терасата. Саксията е паднала върху автомобил, намиращ се под нашата кооперация. Той е собственост на управителя на намиращ се наблизо магазин. Доколкото разбрах автомобилът е пострадал и това е предизвикало скандала. Скандал наистина е имало между съпругата ми и въпросния собственик на автомобила. Нещата обаче вече се успокоиха", заяви Емил Кременлиев пред Агенция БЛИЦ, който се прибрал веднага, след като Таня му се обадила.

"Според очевидци съпругата ми е заявила, че ще изхвърли детето?! Как да изхвърли големия ми син Георги, който е на 16 години и вече е голям мъж. А освен това в момента е на тренировка със Славия. Малкият ми син - 8-годишният Никола пък се намира при майка ми. Отношенията със съпругата ми са нормални. Казвам това, защото съм убеден, че веднага ще се появяват слухове на някакъв разрив между нас двамата", добави Кременлиев, който в момента е играещ президент на аматьорския футболен клуб "Казичене" и има отделен собствен бизнес. Съпругата му Таня е управител и собственик на фирма. /БЛИЦ