В сравнение с мъжете - 82 процента от дамите са по-изкушени от любовник в топлите дни. Това показва изследване на сайта за изневери Виктория Милан,обхванало 4400 души. От него станало видно, че както за 2821 мъже, така и за 1654-е жени, взели участие в проучването, в летните месеци се повишава тяхното либидо.
Но мъжете с по-големи мераци се оказали 61 на сто, докато дамите -82 на сто. 70 на сто от представителките на нежния пол доверили, че може да си потърсят любовник в интернет. Дамите по-добре организирали бъдещите си изневери. 66 процента от тях щели да си измислят фалшива причина, за да се върнат вкъщи от семейна почивка и да се отдадат на ласките на любовник.

Единствената област, в която мъжете изпреварват дамите в лятната любов е киберсексът. 58 процента от анкетираните мачовци си признали, че ще потърсят свободно време за себе си, за да се отдадат на киберсекс. От Виктория Милан коментират, че последното им проучване разбива мита, че мъжете са по-големи кръшкачи от жените, пише в. "Дейли мейл", цитиран от Нова.