Снощи в Big Brother 4 отново станахме свидетели на етническо неразбирателство в къщата. Поредният скандал на расова основа, предизвикан от Петър, разбуни духовете на съквартирантите. Докато вечеряха около масата, Петър започна да се заяжда със Самие.
След няколко минути разговор, в който Самие смирено се съгласяваше с нападките на пловдивчанина-расист, Петър не издържа и започна да се държи още по-грубо и невъзпитано с възрастната жена: „Кое те кара да се чувстваш българка”, „Взимай си корана и се махай в Анадола, твоята родина”, бяха само част от думите, които разстроиха Самие и възмутиха останалите съквартиранти. Възрастната туркиня, разстроена плачеше на леглото си, докато всички останали съквартиранти я успокояваха и се възмущаваха от неуважението и лошото възпитание на Петър. Нападките на Петър възмутиха почти всички съквартиранти и съвсем скоро етническият скандал се превърна в тема, която раздели съквартирантите на два лагера.
И докато Емилия обясняваше какъв глупак е расистът, а Даниела успокояваше Самие, че ще набие Петър в първия удобен момент, Ирена бе единствената от съквартирантите, която остана с Пешо и взе неговата страна в скандала.
Снощи вечер зрителите видяха и първата обща баня на жените в къщата. Всички жени и единствено Умберто, решиха да пробват новата си баня и по-специално, хидромасажната вана. „Шампанско и сълзи” си пееха съквартирантите, докато пиеха пенливо вино и се забавляваха по бански в огромната вана. Малко по-късно, докато Иванина си взимаше душ, хомосексуалната Даниела, реши да се възползва от възможността и известно време масажира силиконовите гърди на хасковлийката. Това по-никакъв начин не притесни лъскавото момиче, което видимо се наслаждаваше на масажа.
Междувременно в самолета с четиримата мъже, Мартин, Жоро, и Владо разказаха на Скубара как вътре имало съквартирант полицай от Варна, който свирел на китара. Нищо неподозиращият бивш наркодилър дори се зарадва: „Той ще свири, аз ще пея”, коментира той.
Не на същото мнение бе Цветан, полицаят намери жилетката на Константин и след кратко разследване разбра кой е бил в къщата. Това притесни доста мъжа с гладиаторски вид, който явно познава Скубара и е имал не веднъж взимане даване с него. „Какво ще правим сега с този, той е непредвидим”, сподели той с Иван притесненията си.
Също снощи един от съквартирантите изчезна от къщата. Ирена, манекенката от Бургас, бе повикана от Big Brother в изповедалнята и повече не се завърна в новия дом на съквартирантите. Това предизвика всякакви предположения и догадки, но накрая почти всички бяха убедени, че няма да се върне повече.
Къде изчезна Ирена, кога Скубара и Цветан ще се срещнат и каква е тяхната обща история. Както и кои ще бъдат първите съквартиранти, номинирани за изгонване, ще разберем тази вечер в живото студио на Big Brother 4, точно в 20:30 ч. /БЛИЦ