Нека дарим надежда и по-добър живот на малкия Калоян. Той вече лежи в Арменската болница в Истанбул "Surp Pirgic Ermeni Hastanesi" и се нуждае от рехабилитация. Момчето е със съмнения за детска церенрална парализа и не може да ходи самичък. 

Родителите му трябва да съберат още 37 000 евро, за да помогнат на своето дете и да го изпратят на лечение в Турция.

За случилото се информира популярният журналист и водещ Ники Кънчев. Любимото лице от малкия екран призовава всеки, който има възможност да помогне на малкия Калоян да го стори и разказва повече за бедата, застигнала семейството. Ето какво споделя той в профила си:

Добри хора, имате специални поздрави от прегръдки от този усмихнат Малчо. 

Смелият Калоян Димов вече лежи в Арменската болница в Истанбул "Surp Pirgic Ermeni Hastanesi". Там му беше направена операция за подготовка на рехабилитация от професор доктор Йенер Темели. Доктор Темели е ортопед с огромна практика, работил в Германия, САЩ и редица други страни.

На Калата бяха поставени инжекции под анестезия и бе направена малка операция на лява ръка и дясно краче, които да улеснят предстоящата рехабилитация.  Самата рехабилитация ще бъде в „Еl Ele Hareket lab“ под ръководството на друг професор Назиф Акин Акалан и ще продължи до Нова година. 

Припомням ви, че Калоянчо е със съмнения за детска церебрална парализа и не може да ходи все още самичък, а само с помощта на мама Гери и тати Димо. За рехабилитацията и въобще за опитите едно българско дете да проходи не  достигат 37 000 евро.

За да отидат в Турция на това лечение, майката на Калоян, Гергана Колева взе заем от банка. 

Ние обаче можем да помогнем. Кой с каквото прецени. Както обичам да казвам в такива случаи: Не е нужно да даваме хиляди, а да сме хиляди! По 10, 20, 50, 100 лева ще са достатъчни стига да сме много и така да станем хиляди протегнати ръце. 

За повече информация относно здравословното състояние и експертизи на Калоян можете да посетите платформата на която аз вярвам:

https://podkrepi.bg/campaigns/nadezhda-za-kaloyan

Иначе начините да помогнете още са:  

- с банкови преводи на:

„Юробанк България“АД
BG18BPBI81704600568319
Титуляр:Гергана Колева
Основание: Дарение за лечение

- или директно на: 
paypal.me/Gergana Koleva

- или който ползва Револют:

revolut.me/kaloyandimov07

email:[email protected]

Никога не е късно да помогнем на някой и да усетим най-великото чувство в природата: да си солидарен с болката на някого! 

И да дарим Надежда!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук