Александър Симов: Инфлуенсърите от ДБ плещят само лъжи

Единственият им коз е да се правят на жертви, отбелязва социалистът

Народният представител от БСП Александър Симов изригна в социалните мрежи срещу "Демократична България": 

Понеже гледам, че инфлуенсърите на ДБ се вихрят предизборно в мрежата (те решили въпроса с пенсиите, хахахаха), ще ви споделя няколко думи за вашата любима градска партия.

Тъжната истина е, че всичко, което ДБ ви плещи днес е лъжа. Те нямат никакъв интерес да сменят Гешев, да преместят Бюрото за защита на свидетели или да закрият спецсъда и спецпрокуратурата. Първо, защото изобщо не знаят как да го направят и второ - ако утре Гешев бъде отвлечен от извънземни, ДБ ще остане без единствената си тема в своята предизборна кампания.

Единственият им коз е да се правят на жертви. Най-вече на БСП. Без това хленчене, те ще трябва да мълчат по време на изборите. Защото ги няма в нито една от другите теми на страната.

Само си помислете - щяха да сменят Гешев, после решиха, че май ще се задоволят с махането на охраната му, но като ги гледам какви са нещастни бедните, като едно нищо ще поискат просто да си плати мултитемпературния охладител за вино. Винаги е важно да гледаш какво прави една партия. А ДБ знае да стене мелодраматично, ама ги няма никакви, когато дойде време за истинска битка.