Андролова скочи на bTV и попиля Радев: Мечтае за военен преврат, но не може, защото...

Какви са тези "протести" по пет души в градовете из България, чуди се журналистката

Журналистката Калина Андролова пак се ядоса на протестиращите, които блокират България. Както БЛИЦ писа вчера тя призова премиера Бойко Борисов да използва водни оръдия срещу тях.

Сега тя в гневен пост в социалните мрежи тя пита "Какви са тези "протести" по пет души в градовете из България?!". Тя недоумява и защо телевизиите отразяват тези протести.

Ето какво пише Андролова:

 

Освен протестърите Андролова съсипа и bTV. Журналистката не приема подхода на телевизията да обвинява полицията, че не е опазила общевствения ред. 

"Е, не мога да гледам как bTV обвиняват полицията, че не е опазила обществения ред на 17 август! Спрете се, бе!!!

", пише тя.

Припомняме, че както БЛИЦ писа на 17 август вечерта колата на д-р Елена Мицева бе изпочупена от протестиращи, докато тя е вътре с децата си, само защото се е опитала да се прибере в дома си през окупираното от протестиращи кръстовище пред Румънското посолство.

Освен това Андролова попиля и президента Румен Радев. 

"Всички ходове на Радев вече са ясни – той мечтае да направи военен преврат, но не може, защото сме в ЕС. По тази причина участва в преврат с граждански средства, излизайки безцеремонно от политическата норма. Той се чувства отлично в тази роля, защото е обучен за война, а никога не е водил война. Това е едно психическо задържане, което взриви политическата ни действителност.", пише тя.