Никога Турция в ЕС – това е нашето мото и за европейските, и за националните избори. Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров на митинг пред храм-паметника "Александър Невски" по повод националния празник.
Само нашите представители в Европейския парламент защитават тази теза, изтъкна Сидеров. ДПС са представители на Анкара в ЕС, посочи той. И ГЕРБ иска Турция в ЕС, иска да бъде заличена българската нация, каза още Волен Сидеров.

ГЕРБ не може да е алтернатива, защото иска същото като управляващите – същия олигархичен модел и масово ограбване на народа, заяви пред събралите се привърженици на партията той. Борисов на жена си ли да прави ревизия, попита Сидеров. Ревизия на сделки и възмездие иска само Атака. Ние се бием срещу националните предатели, разпръсната и в управлението, и в опозицията, подчерта още той. 

Ние не сме освободили на 3 март 1878 г., за да попаднем пак под турско робство, каза още лидерът на Атака. Ще искаме Европа да признае геноцида над българския народ през петвековното робство. Той унищожи голяма част от българия ген, без него сега щяхме да бъдем нация от 40-50 милиона. Турция трябва да признае този геноцид и да се извини за него, смята Волен Сидеров.  Той увери, че ако Атака дойде на власт, ще национализира сараите на Ахмед Доган. /БЛИЦ